Charlbi Dean kimdir, neden öldü? Charlbi Dean Kriek ani ölümüyle sevenlerini üzdü!

Güncelleme Tarihi:

Charlbi Dean kimdir, neden öldü Charlbi Dean Kriek ani ölümüyle sevenlerini üzdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2022 15:23

Güzel oyuncu Charlbi Dean ani ölümü ile sinema dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Modellikten oyunculuğa geçen 32 yaşındaki Charlbi Dean Kriek ani hastalığının ardından hayata gözlerini yumdu. Peki, Charlbi Dean kimdir, neden öldü? İşte, Charlbi Dean Kriek ile ilgili haberler...

Haberin Devamı

Hüzün Üçgeni filminin başrol oyuncusu Charlbi Dean hayatını kaybetti. 75. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülünü kazanmıştı. Peki, Charlbi Dean kimdir, neden öldü? İşte detaylar...

Charlbi Dean neden öldü?

Charlbi Dean, ani bir hastalığın ardından hayata veda etti. Henüz 32 yaşında olan ve dört ay önce nişanlanıp hayatında yeni bir sayfa açan Charlbi Dean'in ölüm haberi, duyanları yasa boğdu. Modellikten oyunculuğa geçen Dean'ın ölüm nedeni tam olarak açıklanmadı. Sadece ani gelişen bir hastalık yüzünden hayata veda ettiği belirtildi.

Charlbi Dean kimdir?

Charlbi Dean, 1990 yılında Cape Town'da doğdu.

Güney Afrikalı oyuncu, Spud filmlerindeki (2010–2013), süper kahraman drama dizisi Black Lightning (2018) ve Palme d'Or ödüllü Üzüntü Üçgeni'ndeki (2022) rolleriyle tanındı .

Haberin Devamı

Modelliğe altı yaşında reklamlarda ve kataloglarda yer alarak başladı. 12 yaşındayken Alfa Model Management ile anlaştı ve 14 yaşından itibaren evde eğitim gördü. 

Ekim 2008'de, Dean ve diğer model Ashton Schnehage bir araba kazasından kurtuldu. Milnerton Medi-Clinic'te hastaneye kaldırıldı ve hayat kurtaran bir ameliyat geçirdi. Kazadan sonra kariyerine ara verdi.

2010 yılında, Dean oyunculuk çıkışını Spud'un film uyarlamasında Amanda olarak yaptı. 2017'de Don't Sleep ve 2018'de An Röportaj filmlerinde rol aldı.  Aynı yıl, dizinin iki sezonunda oynadığı yinelenen bir karakter olan Syonide rolünü üstlendi. Şubat 2020'de, Dean'in Ruben Östlund'un galası ilk kez düzenlenen hiciv filmi Triangle of Sadness'ın kadrosuna katıldığı açıklandı. 2022 Cannes Film Festivali ve Altın Palmiye kazandı.

BAKMADAN GEÇME!