Cezayir’in en iyi ‘Seçim’i

Güncelleme Tarihi:

Cezayir’in en iyi ‘Seçim’i
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2023 09:38

Kerem Bürsin’in ortak olduğu Braveborn Films’in yapımcılığı üstlendiği ‘Seçim’e (The Choice), Cezayir’den ödül geldi. Filmin başrolü İbrahim Selim, Uluslararası Imedghassen Film Festivali’nde ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

İBRAHİM Selim’in başrolünde yer aldığı ‘Seçim’ (The Choice) Cezayir’in Batna şehrinde düzenlenen Uluslararası Imedghassen Film Festivali’nde gösterildi. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in Kemal Çömelek’le ortak olduğu Braveborn Films’in yapımcılığı üstlendiği filme festivalden ödül geldi.

Oyunculuk yapmak isteyen bir kiralık katili canlandıran İbrahim Selim, ‘en iyi erkek oyuncu ödülü’nün sahibi oldu. Senaryosu ve yönetmenliğini Bahri Baykal’ın üstlendiği aksiyon türündeki kısa filmle ödül kazanan İbrahim Selim mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: “Yönetmenimiz Bahri, çok tatlı ve yetenekli. Sakin ve ne istediğini bilen bir yönetmen. Yapımcılar Kerem ve Kemal de çok tatlıydı. Ödülden haberim olduğunda çok mutlu oldum.”

AŞIRI MUTLU VE GURURLUYUZ

Kerem Bürsin de yapımcılığını üstlendiği filmin ödül kazanmasıyla ilgili konuştu:

Haberin Devamı

“Şirket olarak aşırı mutlu ve gururluyuz. Yönetmenimiz Bahri Baykal, oyuncumuz ve benim çok sevdiğim dostum İbrahim Selim’i tebrik etmek lazım. İbrahim gerçekten çok güzel oynadı. Dürüst olmak gerekirse ortağım Kemal Çömelek’e de teşekkür etmem lazım. Çünkü ben yoğun bir dönemimdeydim ve o bu işin başındaydı. Bu işe inandı. En önemlisi bizimle çalışan ekibe çok teşekkür ederim. Ben bu hikâyede biraz daha arka plandaydım. Bu ödül İbrahim’in, onu çok tebrik ediyoruz.”

Cezayir’in en iyi ‘Seçim’i

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!