Caner Özyurtlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Oyuncu Caner Özyurtlu dizileri ve hayatı

Güncelleme Tarihi:

Caner Özyurtlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim Oyuncu Caner Özyurtlu dizileri ve hayatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2022 13:41

Başarılı oyuncu Caner Özyurtlu gündemdeki isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Caner Özyurtlu verdiği cevaplarla dikkat çekmişti. Programda söylerinleri sözlerin sosyal medyada viral olmasıyla birlikte, caner Özyurtlu hakkında bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki, Caner Özyurtlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? İşte, CAner Özyurtlu dizileri ve hayatı...

Haberin Devamı

Fatih Altaylı'nın programında sorularını yanıtlayan Caner Özyurtlu, izleyici tarafından sosyal medyanın da etkisiyle merak edilmeye başlandı. Özyurtlu, Fatih Altaylı'nın "Hiçbir şeyi çok ciddiye almam" sözlerine, "Hiçbir şeyi ciddiye almamak için bazı şeylere sahip olmak gerekiyor. Ben onlara sahip değilim" diyerek karşılık vermişti. Bu sözleriyle sosyal medyada gündem olan Caner Özyurtlu, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edildi.

CANER ÖZYURTLU KİMDİR?

Caner Özyurtlu, 23 Mayıs 1986’da İstanbul’da doğdu. İzmit Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Daha sonra ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında kurulan İstanbul Kraliyet Tiyatrosu ekibinde kuruluşundan itibaren yer almaktadır. Özyurtlu, 2009 yılında ağabeyi Alper Özyurtlu ile birlikte kurdukları “AC Film” yapım şirketinde sinema filmleri, müzik videoları ve televizyon projeleri üretmektedir. Özyurtlu şimdilerde ise YouTube kanalında "Loş Sohbetler" programının sunuculuğunu yapıyor.

Haberin Devamı

Özel hayatıyla pek fazla gündeme gelmek istemeyen Caner Özyurtlu, 2013 yılında film yapımcısı Müge Özen ile dünya evine girdi. Bu evlilikten Bulut adında bir çocukları bulunuyor.

 

BAKMADAN GEÇME!