Buse Plan kimdir, nereli, kaç yaşında? Buse Plan, Survivor 2023 kadrosunda!

Güncelleme Tarihi:

Buse Plan kimdir, nereli, kaç yaşında Buse Plan, Survivor 2023 kadrosunda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2022 14:19

Survivor 2023 sezonunda yer alacak yarışmacılar netleşiyor. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yarışmaya katılacak yeni isimleri duyurdu. Survivor yeni sezonuna dahil olan isimlerden biri de Buse Plan. Peki Buse Plan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı, Survivor 2023'te yer alacak yeni isimleri sosyal medya hesabından, "Sevgili Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan Survivor 2023 kadrosuna dahil oldular, hepsine başarılar dilerim." sözleriyle paylaştı. Peki Buse Plan kimdir, nereli, kaç yaşında?

BUSE PLAN KİMDİR?

Buse Plan 1995 yılında dünyaya geldi. Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünde eğitimi tamamlayan sosyal medya fenomeni Youtube ve Instagram üzerinden paylaşımlarını sürdüyor. Kendisini gezgin bir fenomen olarak nitelendiren Buse Plan, Instagram'da 294K , Youtube'da ise 98K takipçiye sahip.

Spor'a ilgi duyan Plan; kaykay, snowboard, wakeboard, surf yapıyor. Aynı zamanda basket oynamayı da seviyor. Paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiren fenomen isim, çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!