BTS korona mı oldu? Ünlü grup için üzücü haber

Güncelleme Tarihi:

BTS korona mı oldu Ünlü grup için üzücü haber
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2021 17:10

BTS korona mı oldu sorusu, son günlerde pek çok hayranının yakın takibinde yer alıyor. Covid-19 tedbirleri dolayısıyla geçtiğimiz yılı kısıtlamaların gölgesinde geçiren BTS, bir süre hayranlarından uzak kalmıştı. Peki, BTS hakkında ortaya çıkan son iddiaların doğruluk payı bulunuyor mu? BTS korona mı oldu? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

BTS'nin koronavirüse yakalandığı hususu, yedi üyesi bulunan grupta dün söz yazarı ve sanatçı Suga’nın Covid-19 testi pozitif çıkması ile bazı endişeler yaşanmıştı. 

Şirket, grubun üç üyesinin de geçtiğimiz ağustos ayında Covid-19’a karşı ikinci doz aşılarını yaptırdığını açıklarken, RM’nin semptom göstermediğini, Jin’in ise hafif semptomları olduğunu aktardı. Şirket ayrıca, Jin ve RM'nin Güney Kore'ye döndükten sonra diğer grup üyeleriyle herhangi bir teması olmadığını belirtti.

Gruptaki söz konusu Covid-19 vakaları, grubun 2019’dan bu yana ABD’de verdikleri ilk konserin ardından Güney Kore’ye dönmeleri ile tespit edildi. Güney Kore’ye dönüşte gruba yapılan ilk testlerin ise negatif çıktığı ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!