Ayşenur Parlak kimdir, kaç yaşında ve neden hayatını kaybetti? Ölüm haberini eşi Savaş Parlak sosyal medyadan duyurdu…

Güncelleme Tarihi:

Ayşenur Parlak kimdir, kaç yaşında ve neden hayatını kaybetti Ölüm haberini eşi Savaş Parlak sosyal medyadan duyurdu…
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2023 11:39

Ayşenur Parlak'ın ölüm haberi ile hastalığı ve neden vefat ettiği dün itibariyle gündemden düşmeyen konulardan oldu. Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak'ın ölüm haberini eşi duyurdu. Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele veren Ayşenur Parlak, önceki gün yoğun bakımda devam eden tedavi sürecine yanıt veremeyerek hayata gözlerini yumdu. Sosyal medyada 500 binden fazla takipçisi bulunan Ayşenur Parlak, daha önce defalarca kanser hastalığına yakalanmış ve tedavi sürecinde yaşadığı olumlu süreci takipçileriyle paylaşmıştı. Peki, Ayşenur Parlak kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayşenur Parlak öldü mü, hastalığı neydi? İşte, acılı eş Savaş Parlak'ın Ayşenur Parlak'ın vefatını duyurduğu o paylaşım

Haberin Devamı

1986 doğumlu Ayşenur Parlak ailesiyle mutlu mesut yaşarken 12 yaşında kemik kanserine yakalandı. Uzun tedavilerden sonra iyileşip İstanbul’da Uluslararası İlişkiler okurken Savaş’a aşık oldu. Mezun olup ihracat satış uzmanı olarak kariyerine başladı ve nişanından bir gün sonra meme kanseri olduğunu öğrendi. Tedaviye başlamadan evlendi ve balayı yerine ameliyat masasına gitti. Tedavisi bittikten sonra vergi memuru olarak kariyerine devam etti. Bir mucize oldu ve hamile kaldı. “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” kitabının yazarlarından biri oldu. Ela kızına kavuştu. Lohusalıktan çıkmadan bu kez üçüncü evre Lenfoma olduğunu öğrendi. Sonrasında defalarca kez hastalıkla mücadele eden Ayşenur Parlak, 13 Kasım 2023 tarihinde hayata gözlerini yumdu.

SAVAŞ PARLAK EŞİNİN VEFAT HABERİNİ DUYURDU

Haberin Devamı

Ayşenur Parlak'ın eşi Savaş Parlak, eşinin vefat haberini sosyal medya üzerinden şu ifadelerle duyurdu;

"Hüküm Allahın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Malesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek"

Ayşenur Parlak kimdir, kaç yaşında ve neden hayatını kaybetti Ölüm haberini eşi Savaş Parlak sosyal medyadan duyurdu…

 

BAKMADAN GEÇME!