Alper Kömürcü kimdir, kaç yaşında? İpek Açar'ın eşi Alper Kömürcü hakkında biyografi bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Alper Kömürcü kimdir, kaç yaşında İpek Açarın eşi Alper Kömürcü hakkında biyografi bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2024 12:06

Alper Kömürcü İpek Açar evliliği ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. 2019 Eylül ayında İpek Açar ile nikah masasına oturan Alper Kömürcü, hayatına dair bilgiler ile merak konusu oldu. Peki, Alper Kömürcü kimdir? İşte, Alper Kömürcü’nün hayatına dair bilgiler

Haberin Devamı

Alper Kömürcü hayatı ve biyografisi ile merak edilen isimler arasında yer alıyor. Müzik alanında önemli isimlerden birisi olan Alper Kömürcü, aynı zamanda Keman sanatçısı olarak da bilinen Alper Kömürcü, pek çok ünlü isimle birlikte çalışmıştır. Peki, Alper Kömürcü kimdir, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

 

ALPER KÖMÜRCÜ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Alper Kömürcü, Türk besteci, aranjör ve müzisyen. Keman sanatçısı olarak bilinen müzisyen, besteci, söz yazarı ve aranjör olarak da tanınır. Alper Kömürcü 1980 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

1991 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü'nü kazandı.

1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'ne burslu olarak kabul edildi.

Haberin Devamı

2005 yılında “Bilgisayarla Beste Yarışması”nda Mongol Çocuk ve Özgürlük eseriyle Türkiye 1.liği kazandı.

2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yüksek lisans programını kazandı ve eğitimini tamamladı.

Müzik sektörünün önde gelen prodüktörlerinden İskender Paydaş'ın ve Cihan Sezer'in asistanlığını yaptı. Birçok albümde besteci, söz yazarı ve aranjör olarak yer aldı. Show Tv ve Plato Yapım’ın ortak projesi M.U.C.K. dizisinin müzik direktörlüğünü yaptı.

2011 yılında 19. Altın Güvercin Beste Yarışması'nda En İyi Beste ve En İyi Aranjör ödüllerini kazandı. 2014'ün Mart ayında ilk solo albümü MAT'ı çıkarttı.

BAKMADAN GEÇME!