Alpay Kazan kimdir, neden öldü? Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Alpay Kazan hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Alpay Kazan kimdir, neden öldü Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Alpay Kazan hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2022 09:49

Alpay Kazan ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Fenerbahçe Hull City maçı bu akşam Alpay Kazan anısına yapılacak. Karşılaşmaya az bir zaman kala Alpay Kazan'ın hayatı merak ediliyor. Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı olan Kazan geçtiğimiz mart ayında yaşamını yitirmişti. Peki, Alpay Kazan kimdir, neden öldü?

Haberin Devamı

Alpay Kazan’ın kaç yaşında ve neden öldüğü merak ediliyor. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında bu akşam İngiltere Championship ekibi Hull City ile dostluk maçında Alpay Kazan anısına karşılaşacak. Kanser tedavisi gören ve geçtiğimiz mart ayında yaşamını yitiren Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Alpay Kazan, Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olarak görev yapıyordu.

ALPAY KAZAN KİMDİR?

Alpay Kazan, uzun süredir Acun Medya’da farklı görevlerde yer almıştı. Kazan, Göz6, Survivor, Exathlon ve Ütopya gibi projelerin başındaydı. Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olan Alpay Kazan bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Acun Medya'nın sevilen ismi Alpay Kazan'ın vefat haberini alan Survivor yarışmacıları konseyde gözyaşlarına boğulmuştu.

Haberin Devamı

Uzun yıllardır birlikte çalıştığı arkadaşının ölüm haberiyle yıkılan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından bu mesajı paylaşmıştı:

Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan.

ALPAY KAZAN NEDEN ÖLDÜ?

Alpay Kazan bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Hakan Hatipoğlu’nun paylaşımına Demet Akalın’ın ‘Covid mi?’ sorusu üzerine Ahmet Demirci ‘Kanserdi. Mekanı cennet olsun’ açıklamasını yaptı.

BAKMADAN GEÇME!