Alp Korkmaz kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Alp Korkmaz kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 14:42

Ekranların izlenme rekoru kıran dizisi Arka Sokaklar’da canlandırdığı Ali karakteri ile tanıdığımız Alp Korkmaz’ın hayatı ile ilgili bilinmeyenleri sizler için derledik. Başarılı oyuncu kimdir, nereli, kaç yaşında, özel hayatı, rol aldığı dizi ve filmler neler? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bugünkü kimdir köşemizde Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba’nın damadı Ali rolünde karşımıza çıkan Alp Korkmaz’ı ele aldık. İşte bilinmeyen yönleriyle Alp Kokmaz;

2 Mart 1981tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Aslen İstanbul‘ludur. İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okuduktan sonra, liseyi Çanakkale‘de okuduğu lisede bitirdi.

Üniversiteyi okumak için Amerika‘ya gitti. Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bulunan bir devlet üniversitesi olan “University of South Florida” okulunda Radyo Televizyon bölümünde okurken Türkiye’ye geldi ve CNNTürk'te staj yaptı.

Tekrar Amerika’ya dönüp okulunu bitirdi . Mezun olduktan sonra New York‘a oyunculuk eğitimi almaya gitti.

New York’un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye ye döndü.

Haberin Devamı

İstanbul’a geleli 1 ay olmadan yapımcı Türker İnanoğlu tarafından keşfedilerek Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırmaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!