Aleyna Tilki'den şoke eden itiraf: Prodüktörümü kasap bıçağıyla ikiye böldüler

Güncelleme Tarihi:

Aleyna Tilkiden şoke eden itiraf: Prodüktörümü kasap bıçağıyla ikiye böldüler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2024 08:33

“Sahnelere çıkmam engelleniyor” açıklamasıyla uzun süre konuşulan Aleyna Tilki, yaşadıklarını Cüneyt Özdemir’e anlattı. Ölümle tehdit edildiğini öne süren genç şarkıcı çarpıcı iddialarda bulundu.

Haberin Devamı

SEKTÖRÜ DOMİNE EDEN İNSANLAR

Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir video yayınlayarak “Sahnelere çıkmam engelleniyor” demişti. Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalındaki yılbaşı programına konuk olan 23 yaşındaki genç şarkıcı iddiasını yineledi:

“Birileri benim sahne yapmamı ve bu işten ekmek kazanmamı istemiyor. Tanıdık birileri bunlar. Sektörü domine eden insanlar. Başka sanatçıları kayırmak için yapıyorlar bunu. İsimlerini vermek istemiyorum, çünkü bu onlara yarar.”

Aleyna Tilkiden şoke eden itiraf: Prodüktörümü kasap bıçağıyla ikiye böldüler

GÖZÜMÜN ÖNÜNDE BİR ADAMIN BACAĞI KOPTU

Aleyna Tilki, isyan ettiği videonun ardından ölüm tehdidi aldığını öne sürdü: “Ben o konuşmayı yaptıktan sonra şoförümün telefonundan gece yarıları ölüm tehdidi aldım. IP adresi bulunamayacak şekilde mesaj attılar, annemin telefonuna tehdit mesajı yolladılar.”

“Konuşmamam için korku vermeye çalışıyorlar” diyen şarkıcı, korkmadığını söyledi: “Konserimde bomba da patladı. Prodüktörümü 30 santim kasap bıçağıyla ortadan ikiye de böldüler. Gözümün önünde bir adamın bacağı da koptu. Sahneye bıçakla biri de atladı. Ama korkmuyorum!”

Haberin Devamı

Aleyna Tilkiden şoke eden itiraf: Prodüktörümü kasap bıçağıyla ikiye böldüler

“Bu sektörden nefret ediyorum” diyen Aleyna Tilki, bir yurtdışı konserinin de engellendiğini öne sürdü: “Afişler bile hazırdı. Birisi benim
o konsere çıkmamı istemedi.”

Kaç kere ölümden döndüm

Aleyna Tilki, “Çok canımı sıkarlarsa çocukken başıma nelerin geldiğini anlatacağım. Kaç kere ölümden döndüm sahnede. Hiç kimse canımı umursamadı. Beni çöp gibi kenara attılar” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!