Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında Haluk'un inadı sürüyor!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında Halukun inadı sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 11:51

Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında ilişkiler, dostluklar ve arkadaşlıklar yeniden mi gözden geçirilecek? Filiz'in Cem ile aşk kapısını araladığını gören Mahir ve Nurgül, onu bu konuda uyarmıştır. Filiz'in ise gözü hiç kimseyi görmemektedir. Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında Haluk ise emellerinin peşinden hiç ayrılmamaktadır. Vazgeçmediği Bahar'ı Melek'in elinden almaya tüm gücüyle gayret göstermektedir. İşte tüm bunların yaşanacağı Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi bazı detaylar

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanıyla yine herkese heyecanlı dakikalar yaratacak. Kanal D ekranlarının soluksuz izlenen dizileri arasında yer alan Hayat Şarkısı yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte, Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Hülya bebek müjdesini, Kerim’e vermek için çok özel hatıralarının olduğu bir mekân seçer. Zeynep ise uzun zamandır Hülya konusunda kafasını kurcalayan şüpheleri çözme yolunda önemli bir ipucu elde etmiş ve bulmacayı çözene kadar da kurcalamaya karar vermiştir.

Öte yandan Hüseyin, Melek ile yeni bir hayat kurma yolunda önemli bir adım atacak ve hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Filiz ise Mahir ile Nurgül’ün tüm uyarılarına karşın Cem ile doludizgin bir aşka sonuna kadar kapılarını açmıştır. Bahar’ı, Melek’ten almaya kararlı olan Haluk, en sonunda harekete geçecek ve iki kardeşin geçmişte kalan tüm sırlarının ortaya saçılmasına neden olacaktır. Hülya, en mutlu olacağını sandığı anda korkunç bir şüphenin pençesine düşmek üzeredir.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

BAKMADAN GEÇME!