Hayat Mucizelere Gebe 5. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Hayat Mucizelere Gebe 5. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 12:37

Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Hayat Mucizelere Gebe dizisinin yeni bölümü, 10 Ocak Pazar günü saat 20:00’da yayınlanacak. Peki; Hayat Mucizelere Gebe son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayat Mucizelere Gebe 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayat Mucizelere Gebe 5. bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Hayat Mucizelere Gebe, geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Bu hafta 5. bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıkacak olan dizinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

Başrollerini Işıl Yücesoy, Hande Ataizi, Damla Colbay ve Yiğit Dikmen’in paylaştığı dizi tüm hızı ve eğlenceli sahneleri ile devam ediyor.

Hayat Mucizelere Gebe 4. Bölümde Neler Yaşandı?

İnci işten çıkarıldığını öğrendiğinde Engin’e hesap sormaya gider ancak hiçbir şeyden haberi olmayan Engin ona daha üst mevkide bir iş teklif eder. İnci bu durumu torpil olarak algılayarak kabul etmez ancak ihtiyacı olan her konuda yardım etmek istediğini söyler.

Didem’i odasına çağıran Engin, İnci’yi neden Gebze’ye göndermek için gizli iş çevirdiğini sorar. İşlerine burnunu sokmaması için onu sert bir şekilde uyarır.

Haberin Devamı

Serhat, bütün deliller Didem’i gösterse de onun katil olarak tutuklanmasına karşı çıkar. Engin polisin oteldeki çalışmalarından rahatsızdır.

Suat, Esma anneden akşamki nişan için törene katılma izni ister. Ancak Süheyla, kendine gönderdiği çakma bileziği ve evli olduğunu öğrenince çok sinirlenir. Onu evden kovar. Süheyla biraz olsun Suat’ı affetmeye meyletmişken, bu durum onu daha da zora sokacaktır.

Kız isteme merasimi için dünürler geldiğinde, Serhat’ın annesi oldukça tavırlı davranır. İnci’yi hiç istemediği bellidir. O sırada Suat, eve girmek için türlü yollar denese de başarılı olamaz. İnci nişanlanmıştır ancak mutlu değildir. Aklı hep Engin’e kayan İnci, Serhat’a büyük sırrını söylemek zorunda olduğunu, Engin’in beş yıl önce onu öptüğünü bilmesi gerektiğini düşünür. Evine gider ve bu gerçeği anlatır. Serhat bunu duyunca çıldırır ve İnci’den gitmesini ister.

Cenk’in öldürülmesi olayında bütün deliller Didem’i göstermektedir ancak Serhat, ona yardım etmeye devam ettikçe gözaltına alınması zorlaşır. Serhat sürekli Didem’i aklama çabasındadır. Sonunda onun tutuklanmasına engel olacak bir delil bulur.

Doktor Burcu ise İnci’nin açtığı dava yüzünden itibarını kaybetmekten korkmaktadır ve İnci’den özür dileyerek davayı geri çekmesi için ikna etmeye çalışır. Ancak İnci onu asla affetmeyeceğini söyler. Bu arada tesadüfen tanışan Burcu ve Serhat’ın arasında bir elektriklenme başlamıştır.

Haberin Devamı

İnci’nin Serhat’a yazdığı mail yanlışlıkla Engin’e gider ancak İnci zaten o mektubu yazarken aklında hep Engin olduğu için mail yanlışlıkla olsa da, gerçek sahibine gitmiştir. İnci hata yaptığını anlayınca çok utanır ve aslında o maili Serhat’a yazdığını söyler. Engin yıkılsa da belli etmez.

Serhat’a mektubu elden vermeye karar veren İnci, ona gider ancak Serhat ters davranınca vazgeçer ve oradan ayrılır. Mektubu alan Serhat, okuduktan sonra İnci’ye haksızlık yaptığını anlar ve ona giderek barışırlar.

Suat sonunda Süheyla’dan izni koparır ve İnci’ye babası olduğunu söyler. İnci büyük bir şok yaşar. İnci annesine büyük tepki gösterir. Bunca yıl babasını ondan saklamış olmasına kızar.

Haberin Devamı

Bir süre deniz kenarında yalnız kalan İnci’nin yanına Engin gelir ve onunla yalnızlığını paylaşır. Engin İnci’yi eve bırakır. İnci’yi evde kanlı göz yaşları döken annesi ve anneannesi karşılar ancak İnci hiçbir şey dinlemek istemez. Bir süre sonra odasından valiziyle çıkan İnci, evi terk eder.

Hayat Mucizelere Gebe 10 Ocak Pazar günü saat 20:00’da TV ekranlarında.

HAYAT MUCİZELERE GEBE 5.BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!