Hayat Erbabı

Güncelleme Tarihi:

Hayat Erbabı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2012 00:00

Derdini anlatan devasını buluyor. Çekinmeyin, dökülün. Sıkıntınıza birlikte kafa yoralım.

Haberin Devamı

Bir tane yap adam gibi yap

Soru: ‘Haydar Dümen’ kıvamındaki sorumu mazur görün: Erkek arkadaşımın ‘skor’ takıntısı var. Kaç kez seviştiğimizin hesabını yapıyor. çıkan rakamla övünüyor. Oysa beşini toplasan bir adamakıllı sevişme etmez. Kırmadan, dökmeden, incitmeden niceliğin değil niteliğin önemli olduğu bir erkeğe nasıl söylenir, ya da hissettirilir?
( Canan S. / İstanbul)

Yanıt: Canancığım, sevgilinin durumu çok özel bir durum değil. Gençliği “Beş attım, yedi attım” mavallarını dinleyerek geçen bütün Türk erkekleri böyledir. Ayşe Arman’ın futbolcu Coulibaly ile yaptığı söyleşide Coulibaly şöyle diyordu: “Kampta herkes bir gecede kaç kere yaptığını anlatıyor. Önceleri kendimi kötü hissediyordum. Ama artık onlara şöyle diyorum: ‘Bir tane yap adam gibi yap!’ ” İnternetten o röportajı bulup sevgiline okutman belki işe yaramayacak ama en azından onca skor telaşı içinde senin de bazı isteklerin olabileceğini hatırlatacaktır.

Haberin Devamı

Babalık davaları neden açılıyor zannediyorsun?

 Soru: Gayet kurumsal, gayet asık suratlı bir firmada ben yönetici asistanı olarak çalışıyorum; o ise ‘supervisor’ yönetici. O evli, ben bekar. Gizli kapaklı devam eden flört halimiz iyice ciddiye bindi. Geçenlerde patrondan onun pozisyonuna yerleştireceğini öğrendim. Acaba cengaverlik yapıp işi aşk için feda mı etsem? (Eda G. / İzmir)

Yanıt: Yavrucuğum, gerçekten çok safsın. Senin durumun cennet vatanımızın bütün işyerlerinde olan bir şey. Her küçük kız patronunun dünyanın en yakışıklı ve anlayışlı erkeği olduğuna inanır. Bunca babalık davası niye açılıyor zannediyorsun? Bir de şöyle düşün... Pozisyonlarınız tam tersinde olsaydı o senin için kariyerini feda eder miydi? Erkekler bencildir. Erkek dünyasında kariyer yapacaksan bencil olmayı öğrenmelisin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!