Hayallerini gerçeğe dönüştür

Güncelleme Tarihi:

Hayallerini gerçeğe dönüştür
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2008 11:52

Haberin Devamı

 

CIBA Vision Freshlook Renkli Kontakt Lensleri ve Heygirl Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği Freshlook&Heygirl Yüz Güzeli Yarışması ile genç kızlar, Heygirl Dergisi’nin Nisan 2008 sayısında kapak kızı olma ve birbirinden güzel ödülleri elde etme şansını yakalıyor.

Freshlook Renkli Kontakt Lensleri ve Heygirl Dergisi, genç kızlara yönelik Freshlook&Heygirl Yüz Güzeli Yarışması düzenliyor. www.heygirl.com.tr veya www.freshlook.com.tr internet adreslerinden 12 Şubat 2008 tarihine kadar başvuruların yapılabileceği yarışmada, yüzünün güzelliğine güvenen genç kızları  Heygirl Dergisi’nin Nisan 2008 sayısında kapak kızı olma fırsatı ve birbirinden güzel ödüller bekliyor.

Freshlook&Heygirl Yüz Güzeli Yarışması’na katılmak isteyen adayların, 13x18cm ebadında yakın plan çekilmiş 1 adet portre fotoğraflarıyla birlikte, internet sitelerindeki başvuru formunu eksiksiz doldurup göndermesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Yapılan başvurular, Freshlook ve Heygirl yetkilileri ile Tümay Özokur Casting Ajans’ın sahibi Tümay Özokur’dan oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek. 16 Şubat 2008’de yapılacak profesyonel fotoğraf çekimi için 15 finalist belirlenecek.

Finalistler profesyonel fotoğraf çekimi için Heygirl’ün moda ve güzellik editörleri tarafından hazırlanacak. Finalistler ayrıca Freshlook’un onlar için seçtiği lensleriyle objektif karşısına geçme fırsatını da yakalayacak.

15 finalistin fotoğrafları Heygirl Dergisi’nin Mart 2008 sayısında ve www.heygirl.com.tr ile www.freshlook.com.tr internet sitelerinde yayınlanarak ve yarışmanın oylama safhası başlayacak.

Oylama sonucunda belirlenecek Freshlook&Heygirl Yüz Güzeli Yarışması birincisi Heygirl Dergisi’nin Nisan 2008 sayısında kapak kızı olacak. Ayrıca Ipod Touch ve 1 yıllık Heygirl Dergisi aboneliğinin de sahibi olacak.

Yarışma ikincisi Ipod Suffle ve 1 yıllık Heygirl Dergisi aboneliği kazanırken, yarışma üçüncüsü Ipod Nano ve 1 yıllık Heygirl Dergisi aboneliği elde edecek.

Seçilen 15 finalist, eğer isterlerse Tümay Özokur Casting Ajans’a kayıt yaptırarak televizyon dizilerinde ve reklam filmlerinde oynama şansını yakalayacak.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!