Hayalini yaşa

Güncelleme Tarihi:

Hayalini yaşa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2014 01:37

Fotoğraflara bakıp “Tavman kafayı yedi” demeden ben peşinen söyleyeyim. “Şehrin göbeğindeki yaya geçidinde, millet karşıdan karşıya geçerken yatıp 50 şınav çekin” demeyeceğim size. Ya da “yeşil ışıkta arabaları koşarak geç, bir günde 5 kilo ver” gibi saçma bir vaatte bulunmayacağım. Her çalışmamda olduğu gibi fotoğraflarımın bir görünen tarafı, bir de derin anlam içeren kısmı var. Gelin biz derinlere doğru inmeye başlayalım.

Haberin Devamı

Fit Vücut filminin başrollerini kas egzersizleri, kardiyo egzersizleri, beslenme ve uyku oynar. Ancak bu filmin bir de perde arkasında bir yönetmeni var ki izleyici genelde onu göremez. İşte bu güçlü yönetmen, “Hayal Gücü”dür.
Akıl, öngördüğü ve hayal ettiği her şeyi başarabilir. Vücut bir hayal ürünüdür. Dilediğiniz vücudu hayal eder, amaçlar ve amaçladığınız vücudu emek harcayıp, yaratırsınız sonunda. Tıpkı bir heykeltıraşın, heykeli şekillendirdiği gibi.
Yıllar önce fit olmayı ve yaşamayı hayal edemeseydim, bugün ne sporcu olabilirdim ne de yemek yapabilirdim. En büyük sanat eserim dediğim vücudumu insanlara rol-model olarak sergilemek için başarılı bir Fitness Modeli, Film ve Reklam Yıldızı olmayı hayal edemeseydim yine bugün bu alanlarda gelmiş olduğum noktalarda olamazdım.

Bana fit bir vücut ile beraber sağlam bir kafa ve karakter gücü veren bu hayatı insanlarla başarılı bir köşe yazarı ve TV sunucusu olarak temsil etmeyi hayal edemeseydim, bugün ne siz beni bu satırlardan okuyor olurdunuz ne de TV ekranlarından izliyor.
Çünkü ben her gün kendi mottom olan “Bir gün amacıma ulaşmak için her gün hayalimi yaşıyorum” sözü ile başlıyorum güne.

Hayal + Zaman = Gerçek

Eğer kendimi bugün bu fotoğraf karelerinde şehrin göbeğindeki yaya geçidinin ortasında şınav çekip, yeşil ışıkta arabalara meydan okuyor olarak hayal edemeseydim, şu anda siz bu fotoğraf karelerine bakamıyor ben de bu yazıyı destekleyecek sıra dışı materyali sizlere sunamıyor olurdum. Unutmayın hayalleriniz ne kadar büyük olursa, başarınız da o kadar büyük olur.

Eğer hayallerinizde her gün arabalarla yarışıyor gibi koşmazsanız veya yaya geçidinin ortasında şınav çekecek kadar kendinize güvenmez ve inanmazsanız o zaman korkularınıza mahkum olursunuz ve başkalarının hayallerine malzeme olursunuz. Kendine ve hayaline inan ve sadık ol... İşte başarının güçlü yönetmeni bu.

Haberin Devamı

Hayalini yaşa

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!