Hastaneye kaldırılan Britney’ye Kylie’den destek

Güncelleme Tarihi:

Hastaneye kaldırılan Britney’ye Kylie’den destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2008 00:00

Skandallar kraliçesi Britney Spears, yaşadığı ruhsal çöküntü yüzünden psikiyatristinin isteği doğrultusunda hastaneye kaldırıldı. Kylie Minogue ise Britney’ye moral verdi.

Britney Spears, psikiyatristinin isteği üzerine yaşadığı ruhsal çöküntüden kurtulmak için hastanede tedavi görmeyi kabul etti. Britney, 72 saat boyunca doktor gözetimi altında kalacak. Britney’in doktoru ayrıca basında çıkan "Britney Spears intihar etti" haberlerini yalanlayan şu açıklamayı yaptı: "Britney intihara teşebbüs etmedi sadece ruhsal bir çöküntü yaşıyordu. Kendisine zarar verebileceğini düşünüp hastaneye kaldırılmasını istedim."

Öte yandan Avustralyalı ünlü şarkıcı Kylie Minogue, başı beladan bir türlü kurtulamayan Britney Spears’a destek oldu. Kylie, Britney’in geçirdiği kötü günler hakkında şu açıklamayı yaptı: "Kimse onun ne yaşadığını bilemez. Bence muhteşem bir dönüş yaptı ve bu başarısını devam da ettirecek. Şimdilik sadece tatil çıktığını düşünün ve onu biraz rahat bırakın. Benim de böyle bir dönemim olmuştu. Her ne kadar etrafınızda sizi destekleyen insanlar olsa da, nihayetinde çok da büyük problemleriniz var. Britney’nin tek ihtiyacı olan şey biraz yalnız kalmak."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!