Hande'den tiyatro ve tango sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Handeden tiyatro ve tango sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2012 09:33

Hande Subaşı, son olarak TRT’de yayınlanan Emre Altuğ’la rol aldığı ‘Elde Var Hayat’ dizisinden sonra bu kez de tiyatro ve tango sürpriziyle karşımızda!

Haberin Devamı

Güzelliği, sesi ve oyunculuğuyla dikkat çeken Hande Subaşı, bu kez tiyatro oyunuyla adından söz ettirecek gibi.

 

Tiyatro Kedi bünyesinde, 8 Haziran 2012 tarihinde galasını yapacak olan ‘Kamelyalı Kadın’ müzikali izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Müzikalde; Hande Subaşı, Bora Gencer, Sertaç Ekici, Sena Keskin, Tarık Pabuçcuoğlu, Selçuk Alagöz, Zeynep Aşkar, Melda Narin Güler, Rabia Kaya ve Şahin Dedeman rol alıyor.

 

Hande’den tango sürprizi

/images/100/0x0/55eaf8d7f018fbb8f8a29ca0

 

Haberin Devamı

2012 yaz dönemi içerisinde Maslak ‘Darüşşafaka Açıkhava Tiyatrosu’nda’ her Salı ve Perşembe akşamı sahnelenecek olan Alexandre Dumas-Fils’in özgün romanından İpek Kadılar'ın oyunlaştırdığı, Hakan Altıner’in yönettiği, imkânsız ve büyük aşk hikâyesinin anlatıldığı ‘Kamelyalı Kadın’ müzikali’nde Hande Subaşı ve Sertaç Ekici’nin yapacağı tango, izleyiciye hoş anlar yaşatacak.

 

İmkansız ve büyük bir aşk

 

Temmuz ayı içerisinde Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda oynanacak olan müzikalde, Tiyatro Kedi Orkestrası’nın seslendireceği Cenk Taşkan’ın 15 özgün bestesi ve Selçuk Alagöz’ün seslendireceği 1800’lü yılların ünlü şarkılarını harmanlayan bir müzikal olan ‘Kamelyalı Kadın’ı Hande Subaşı’nın karşısında onun tek ve benzersiz aşkı Armand Duval’i Bora Gencer, sırdaşı Prudence’ı Suna Keskin, Armand’ın babasını Tarık Papuçcuoğlu canlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!