Hande Yener evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Hande Yener evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 14:30

Şarkıları ve sanatçılarla yaşadığı polemikleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hande Yener, sürpriz bir doğum günü partisi ile 43. yaşını kutladı. Doğum gününde evlilik teklifi alan Yener, ne cevap verdi? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yakın arkadaşı Aylin Coşkun’un düzenlediği sürpriz partiyle 43. yaşını kutlayan ünlü şarkıcının yanında Büşra Pekin, Yıldız Çağrı Atiksoy, Süreyya Yalçın, Cengiz Kurtoğlu gibi birçok dostu yer aldı.

Hanede Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu ise koltuk değnekleriyle mekana geldi. Kulaçoğlu, “Dizimden ameliyat oldum, inşallah iyileşeceğim. Annemi kıramadım çünkü bugün onun doğum günü” dedi.

Hande Yener evleniyor mu

Sevgilisi Evlenme Teklif Etti!

Ozan Öğüt, uzun zamandır birlikte olduğu Hande Yener'e 43. yaş gününde evlenme teklif etti. Ünlü şarkıcı, pasta kesimi sonrası sürpriz bir açıklama yaptı. Sevgilisi Ozan Öğüt’ün evlenme teklifine “evet” dediğini açıkladı.

Haberin Devamı

43. yaş gününü Karaköy-Sebastian’da kutlayan Yener, muhteşem gecede iki adet pasta kesti. Yener’in pastasının üzerinde ki motifler dikkatlerden kaçmadı.

Yaş Konusuna Hiç Girmeyelim!

“Ozan, yeni yaşımın ilk gününde bana evlenme teklifinde bulundu. Ben de kabul ettim” diyen Yener, müjdeli haberin hemen ardından konuyu değiştirdi. Yener, “Bu arada yaş konusuna hiç girmeyelim, ben hissettiğim yaştayım. Yani 22…” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!