Hakkım olanı istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Hakkım olanı istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2012 01:00

Boşanmak üzere olduğu 3.5 yıllık eşi Müşerref Akay’dan 900 bin TL tazminat isteyen işadamı Emin Atalay, “Evlendiğimizde hiçbir şeyi yoktu, şimdi benden bir şey almaya da hakkı yok. O benden bir şey istemezse, ben de ondan istemem” dedi.

Haberin Devamı

ŞARKICI Müşerref Akay ile 3.5 yıl önce evlendiği Atalay Otomotiv’in sahibi Emin Atalay boşanıyor. Birkaç ay önce evlerini ayıran çift, şimdi de tazminat kavgasına tutuştu. Atalay, boşanmak üzere olduğu eşine 400 bini maddi, 500 bini de manevi olmak üzere toplam 900 bin TL’lik tazminat davası açtı. “Emin Bey istediği 900 bin liralık tazminatı verirsem benden boşanacak. Şimdi moda değişti. Artık erkekler tazminat istiyor. Bu gidişle nafaka da ister benden” diyen Akay da 300 bin TL tazminat talebiyle dava açtı.

Dön desem döner 

Evlendikten sonra aldıkları mallarda eşinin hiçbir hakkı olmadığını öne süren Emin Atalay, tazminat istemekte de haklı olduğunu söyledi: “Ben Müşerref Hanım’a bugün dön desem dönecek ama benim için her şey bitti. Severek evlendiğimizi sanıyordum, meğer öyle değilmiş. Evlendiğimizde kendisinin hiçbir şeyi yoktu, şimdi benden bir şey almaya da hakkı yok. Ben bu evlilik için üç evimi sattım. Onun için harcadığımı harcadım zaten, daha ne yapayım? Ayrıca 40 yıllık kazancımla aldığım her şeyi yeni almışım gibi göstermeye çalışıyor. Bodrum’daki villayı, eski villamı satarak aldım. Teknem vardı, onu satıp yenisini aldım. Yani evlendikten sonra mallarımı takas yapmış oldum. Dolayısıyla bu mallar üzerinde hakkı yok. Ben tabii ki tazminat istiyorum, o da benden istiyor. Benden hiçbir şey istemezse, ben de ondan istemem.”

Haberin Devamı

Oğlu da eşinden para istiyor

Emin Atalay, Müşerref Akay’ın “Çorabını yıkamadığım için boşanma davası açtı” sözlerine de yanıt verdi: “Ben iki villası bulunan biri olarak, hizmetçi çalıştırıyorum. Hizmetçisi olan biri, neden eşine çorap yıkattırsın? Kendisi dünyaya ev işi yapmaya gelmemiş, eğlenmeye, harcamaya gelmiş. Bunu açıkça söylüyor zaten.” Atalay, “Evlenirken sözleşme yapmak istedim, bana ‘Basın var, ayıp olur’ dedi, bunun doğru olmayacağını söyledi. Sahneye çıkmasını engellemedim, hatta konserlerine kendim götürdüm. Kazandığı parayı hep oğluna verdi. ‘Artık erkekler tazminat istiyor’ diye yakınıyor ama oğlu da boşanıyor ve o da eşinden tazminat istiyor. Madem öyle, o neden istiyor? Yaptıklarıyla konuştukları birbirini tutmuyor.”

Haberin Devamı

Eski eşimin mirasına göz koydu

Müşerref Akay, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski eşi Mahmut Tezcan’dan çocuklarına miras kaldığını, Emin Atalay’ın da bu parada gözü olduğunu öne sürdü: “Emin Bey’in bütün bu para davası, çocuklarımın babası ölünce ortaya çıktı. Meğer hesabı buymuş. Zaten evliliğimiz boyunca da sürekli ‘Bu çocukların babası ne zaman ölecek?’ diye soruyordu. Adam bir de Atalay Otomotiv’in sahibi. Ben adam sanmıştım ama değilmiş.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!