Haftanın en tuhaf partisi

Güncelleme Tarihi:

Haftanın en tuhaf partisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2006 00:00

Haftanın partisi kuşkusuz Maslak Oto Sanayi’dekiydi. Fotoğrafçı Serkan Şedele ve Şenol Altun’un burada büyük birer fotoğraf stüdyoları var. Zaman zaman böyle partiler yaparlarmış. Beni Oto Sanayi’ye Margaux’nun aşağıda okuduğunuz S350’si bıraktı.

Fakat elimde yetersiz bir tarif olduğundan partinin yerini bir türlü bulamıyoruz. Aksi gibi üstümde cebim de yok; gecenin o vakti, Oto Sanayi’nin içinde, önde şapkalı şoför, arkada ben ve dahi siyah araba, dön-dönüyoruz! Çaresiz şoförü ve Gitt’i gönderdim, bari yürüyerek arayayım. Fakat saat belki bir, sokaklar karanlık, insan yok.. Dökümhanelerin falan yanından geçiyorum. Bazıları hálá açık, içinde canhıraş çalışan insanlar var. Fakat girip hiçbirine soramıyorum. Ne diyeceğim ki: Eee pardon, bu civarda çılgın bir parti biliyor musunuz?

Sonra inceden gelen ritim seslerini takip ederek menzile nail oldum. Parti mekanının kapısına içinde ateşler yanan variller koymuşlar (bunlara homeless sobası deniyormuş). Hemen yanında portatif tuvaletler dizili. İçeride 300-400 kişi eğleniyor. Müzik yüksek, içkiler bedava. İki tip insan var: Normaller ve mankenler. Davet ünlü bir fotoğraf stüdyosunun olunca yerli-yabancı bir sürü model katılmış. Kalabalıkta Ece Sükan, Esin Maraşlıoğlu, Derin Sarıyer, Hakan Yıldırım gibi tanıdık simalar göze çarpıyor. Ve bir de Kıvanç Tatlıtuğ. Ben bu Kıvanç Tatlıtuğ’u piyasaya çıktı-çıkalı kıskanırım. Benim olduğum yerde fotoğrafı asılmaz, konusu açılmaz, dizisi falan aynen zap’lanır. Partide herkes eğleniyor, ben yattım soteye bu kompleksimi yenmeye karar verdim. Sonuç mu? Buyurun resimaltına...

ERKEKLERE KIVANÇ TATLITUĞ:

Evet rekabet edemezsiniz ama üzülmeyin. Herkes mutlaka bir kez bakıyor ama daha çok bir holograma, güzel bir resme bakar gibi. Sanki elini uzatsan içinden geçecek, halinde tarifi zor bir androidlik var. Mesela, etrafı kesen kızlara bakıyorum, bakışları muhakkak Kıvanç’tan geçiyor ama sonra sekip bir başkasında takılıyor. Bu arada, aynen söyledikleri gibi: Kendine acilen bir imaj maker edinmeli, varsa da kovmalı.

KIZLARA KIVANÇ TATLITUĞ:

Makyajla, ışıkla, açıyla alakası yok. Adam fotoğraflarında, televizyonda ne kadar iyiyse, gerçek hayatta da öyle, hatta belki daha yakışıklı. O partide Kıvanç’ı baştan aşağı süzmemiş tek bir erkek ya da kadın olduğunu sanmıyorum. Bu tür yerlere gitmekten pek hazzetmezmiş, kalabalıktan tedirgin gibi, sıkılgan bir hali var. Dans etmiyor, aynı yerde duruyor, daha çok erkek arkadaşlarıyla konuşuyor.

Margaux’da yemek yiyeni eve Mercedes’le gönderiyorlar

Şehrin en seçkin mekanlarından Margaux çok özel bir uygulama başlattı. Eğlendikten sonra alkollü araba kullanmak istemeyen müşterilerini evlerine kız gibi bir Mercedes S350 ile gönderiyor. Kız gibi diyorum çünkü araba patronun (Burak Türeci&Ali Sayar) eski arabası falan değil. Daha 5 bin kilometrede. Şoförlü arabanın içinde barınız da var, isterseniz sefaya yolda devam edebiliyorsunuz. Bu işin sponsorluğunu Cutty Sark üstlenmiş.

Margaux Ritz Carlton’un bahçe katında 4 yıldır hizmet veriyor. Haftaiçi özel davetler olduğundan sadece cuma ve cumartesileri açık. Çift servis var, yani saat 22.00’den sonra masanıza başka rezervasyon alıyorlar. Mönü Tolga Atalay’ın elinden çıkma: Safranlı taraklı midye ızgarası mı ararsınız, ilikli fettucine mi, fantezi dünyası gibi. Sağa doğru kurbağa bacaklı roka salatasını göreceksiniz, şaşırmayın. Kurbağanın belden aşağısını net bir şekilde görüyorsunuz. Öğürmeden yutabilirseniz, tadı tavuğa benziyor. Margaux’ya kulüp için de gidebilirsiniz. Erken saatlerde 60’lardan başlayan müzik sabah 05.00’e kadar Latin, R&B ve popüler house’la devam ediyor. Mekanın müdavimleri arasında Berna Yılmaz, Buket&Hayrettin Taşdelen gibi isimler var. Yemek adam başı ortalama 80-90 lira, bir bira 10 lira (212) 292 42 52

NE VAR NE YOK

HİP HOP SEVENLERE

Festival Yeni Melek’te

Hip Hop Fest yarın başlıyor. 16.00’dan itibaren tam 12 saat sürecek. Yeni Melek’teki programda Çubukçu, Erci-E, Özgür-B, Esra Kahraman, DJ XXL gibi isimler var. Biletler Biletix’te 15, kapıda 20 lira. (212) 244 97 00.

CAZ SEVENLERE

Stelar Babylon’da

Modern caz ve sample dünyalarının aranan isimleri Parov Stelar ve & The Wolf Myer Orchestra yarın akşam saat 23.00’te Babylon’da. Konserden sonra DJ set yapacak geç saatlere kadar takılabilirsiniz. Biletler 15-25 lira.(212) 292 73 68.

ELEKTRONİK SEVENLERE

Juliet Indigo’da

Bu akşam Indigo yarım saatliğine önemli bir konuk ağırlayacak: Avalon, Ride The Pain, Would you Mind gibi parçaların sahibi Juliet. Sonrasında biri Türk, diğeri Alman iki Hamburglu’dan oluşan Digitalism var. Giriş 15-25 lira. (212) 244 85 67.

FLAMENKO SEVENLERE

El Cigala İş Sanat’ta

Flamenkonun Çingene kralı Diego El Cigala’nın Şubat ayında rahatsızlığı nedeniyle ertelenen gösterisi yarın akşam İş Sanat’ta. Saat 20.00’de başlayan gösteriye biletler 30-60 lira. (212) 316 15 83
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!