Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2002 09:11

Haberin Devamı

29 Kasım Cuma

- Bu kitap sizi güldürecek. Bu kitap size bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak. “Grafilerin Dünyası” kitap oldu. Karikatürcülerin karikatürü-Eeee, şirin arkadaşımızın yeteneklerini küçümseyemeyiz ya-Fatoş Yaşaroğlu Boyut Kitapları’ndan Grafiler’i çıkarttı sonunda. Fiyatı 7,5 milyon lira. Bu bir ilk, pişman olmayacaksınız.

- Eviniz artık hoşunuza gitmiyor mu? Öyleyse değişiklik yapmanızın zamanı gelmiş demektir. Evinizi düzenleyin, yeni eşyalar satın alın, duvarları boyayın, eşyaların yerlerini değiştirin. Bir süre sonra her şeye yeni bir gözle bakacaksınız.

-Bu aralar kilolara taktık. Gün içinde çok kahve tüketenlerdenseniz, size kahve yerine yeşil çay içmenizi öneririz. Yeşil çay, kahveden daha hafiftir ve hazmı daha kolaydır. Bunun yanı sıra yağların birikmesini engelleyerek, daha az kalori alınmasını sağlar.

30 Kasım Cumartesi

-Beyler bu önerimiz de size. Evde arkadaşlarınızla toplanıp maç seyretmeyi çok sevdiğinizi tahmin ediyoruz. Eğer bu maç günlerinde dışarıdan pizza sipariş ediyorsanız, bu kuralı bu kez yıkın. Pizza sizin maç geleneğinizin bir parçası ise arkadaşlarınıza biraz daha erken gelmelerini söyleyin ama fazla ipucu vermeyin.

Evet, doğru tahmin ettiniz pizzayı siz yapacaksınız. Hep birlikte mutfağa doluşun bakalım. Bu size çok mu zor geliyor? Aslında altından kalkamayacağınız bir şey değil. Hazır satılan pizza hamurlarından alacaksınız ve yapacağınız tek şey üzerine malzemeleri yerleştirmek. Malzeme olarak domates salçasının dışında az yağlı peynir, yağsız jambon alın ve bol sebze tercih edin. Yuvarlak dilimler halinde kesilmiş domatesler, küp şeklinde doğranmış biberler, soğan halkaları, mantar ve dilediğiniz sebzeler... Hayal gücünüzü kullanın.

-MFÖ, bu akşam 19.30’da İş Sanat Kültür Merkezi’nde bir konser verecek. Gruba konserde 50 kişiden oluşan bir senfoni eşlik edecek.

1 Aralık Pazar

- Harry Potter ve maceraları bize pek cazip gelmiyor. İkinci Harry Potter filmi olan Harry Potter ve Sırlar Odası, vizyona yeni giren filmlerden biri. Bu tür filmleri seviyorsanız ya da çevrenizde Harry Potter düşkünü çocuklar varsa, bu film sizin için iyi bir tercih olabilir. 

- Önümüz bayram, zaten gezip dolaşmaktan bitap düşeceksiniz. O yüzden, bu hafta sonunu dinlenerek geçirmenizde fayda var. Uzatın ayakları:)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!