Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2002 09:04

Haberin Devamı

15 Kasım Cuma

- Ramazan, oruç tutmasanız da sosyal hayatınızı etkiliyor. Gece kulüplerindeki eğlenceler, bir süreliğine askıya alınıyor. Yine de bu dönemde, insanın kendini tamamen evine kapatmaması lazım. Konserler, filmler, sergiler.... Gidebileceğiniz bir sürü etkinlik sizi bekliyor.

- İş Sanat Kültür Merkezi, bağlama ustası Arif Sağ ile İspanyolların en önemli flamenko sanatçılarından Gerardo Nunez’i bir araya getiriyor. Konserin başlama saati, 19.30.

- Günün ikinci konseri, Cemal Reşit Rey’de. Antonio Carlos Jobim Project/ Caz konseri, saat 20.00’de başlayacak.

16 Kasım Cumartesi 

- Sıcacık bir salep, üzerine de bol tarçın. Bir de kendiniz yaptığınızı düşünün. Sek Hazır Salep’i biz çok beğendik. Tavsiye ederiz. Yalnız çalkalarken elinizin yapış yapış olma ihtimali fazla, el altında kağıt havlu bulunsun!

- Manken Emine Ün’ün biricik sevgilisi. Herkes o’nu böyle tanıyor işte. O’ysa yılların tiyatrocusu Emre Kınay’dan başkası değil.

Kınay, Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın İkinci Cadde adlı komedi oyunuyla sahnede olacak. İşsiz bir ailenin traji-komik öyküsünü izlemek isteyenlere Yunus Emre Sahnesi’nin telefonu: 0212 661 38 94. 

- Yine Babylon, yine cumartesi, yine sıkı bir konser.

İlhan Erşahin’s Love Trio saat 23.00’da, Babylon’da olacak.

Bilet fiyatları 12 milyon lira. 

17 Kasım Pazar 

- Hafta sonu kitap önerimiz Adalet Ağaoğlu’ndan. 

 Öyle kargaşada böyle karşılaşmalar adını taşıyan kitap için Ağaoğlu’nun tanıtımı ilginç:

“Ne denirse densin, öyle eni boyu ne zaman başlayıp, ne zaman biteceği belli olmayan karmaşa karnavalına işte böyle eni boyu belli maskesiz çentikler."

Yapı Kredi Yayınları. 191 sayfa. 

- İstiklal Caddesi’nde Kuzuların Sessizliği 3 yani Kızıl Ejder’i izlediniz..Ardından sakın öyle böyle bir restorana gitmeyi denemeyin. Saatler geceyarısına da yaklaşmışsa, vakit ‘Bambi’ vakti.

Ya kumru yersiniz, ya da kavurmalı-kaşarlı tost.

Sıraselviler Caddesi No 20’de Bambi sizlerle. 

- İfsak Fotoğraf Günleri sergileri sürüyor. Pazar günü için fotoğraf sanatçılarının gözünden, ‘öteki’nin kim olduğunu öğrenmek şaşırtıcı olabilir.

Sergi, İTÜ Taşkışla binasında, Akbank Kültür ve Sanat Merkezi’nde... ayrıntılar ise www.ifsak.org’ta. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!