Hafif çapkınım

Güncelleme Tarihi:

Hafif çapkınım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2011 00:00

Ebru Polat, yeni single’ı “Olanlar Oldu”yu piyasaya sürdü. Müzik çalışmaları kadar aşklarıyla da magazin sayfalarını süsleyen Polat, “Hayatı kelebek gibi yaşıyorum, hafif çapkınım” diyor.

Haberin Devamı

* Bir single’la karşımıza çıktınız. Neden albüm yerine single yapmayı tercih ettiniz?   
 
- Normalde hep albüm yapıyordum ama baktım herkes artık single yapıyor, ben de onlara özendim. Single biraz da işin kolayına kaçmak. Albümde ciddi para ve emek harcıyorsun çünkü..
.          
* Kaç albüm çıkardınız bugüne kadar?

- Dört tane albümüm var, “Olanlar Oldu” da ilk single’ım.

* Kime olanlar oldu? Bir hikâyesi var mı şarkının?

- “Bir anda aşık oldum sana, vuruldum” anlamında bir söz bu. Bir hikâyesi yok.

* Şarkıda Tan’ın imzası var, değil mi?

- Evet, Tan’dan aldım. Şarkının bir bölümünde de bana eşlik etti. Çok hoş bir çalışma oldu.

* Klip ne zaman gelecek?

- Aslında ben biraz daha beklemek istiyordum klip için ama “Olanlar Oldu”yla ilgili her şey çok hızlı ilerledi.  Hem radyolarda hem de dijital platformda inanılmaz ilgi gördü. Öyle olunca klibi hemen çekmeye karar verdik. Gerçekten kısmetli kadınım ben. Her yıl bir ya da iki şarkım patlıyor. Bu single da çok yakıştı bana. Tan’la seslerimiz de çok uyuştu.

KİMDEN ŞARKI ALSAM ONA AŞIK OLUYORUM

* Nasıl bir araya geldiniz?

- Tan, uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşım. Çok iyi bir müzisyenden şarkı almak istiyordum, Tan’ın kapısını çaldım. Elinde olanlardan vermek yerine bana hitap eden bir şarkı yazdı. “Sana duygusal ve hareketli şarkılar yakışıyor” dedi, “Olanlar Oldu”yu yaptı.

* Peki siz de şarkılarınız gibi duygusal mısınız?

- Çok... Bir de kimden şarkı alsam, ona aşık oluyorum. Hayranlık mı duyuyorum acaba, ben de bilmiyorum. Geçen sefer Serdar Ortaç’tan şarkı almıştım, ona da aşık olmuştum.

* Nasıl bir aşk bu, anlamadım...

- Geçici bir aşk. Galiba hayranlık. Onlara da söylüyorum, “Sana aşık oldum” diye. Haberleri var yani. Ama bu bildiğiniz aşklardan değil. “Gidelim beraber yaşayalım” durumu olmuyor bende. Bu çok farklı bir duygu...

* Serdar Ortaç ve Tan’dan sonra kimden şarkı alacağınızı merak ettim şimdi. Sırada kim var?

- Çok sevdiğim, çok değer verdiğim bir isim var; Sinan Akçıl... Önümüzdeki yaz ondan bir şarkı almak istiyorum

Haberin Devamı

MAGAZİNDE YER ALMAYI SEVİYORUM

Haberin Devamı

Şarkıcılığımın yanı sıra magazinsel bir kişilik olup çıktım. Çok şarkıcı var, sokakta görseler yanlarına bile gitmiyorlar. Benimse çok küçük bir şeyim bile çok abartılıyor. İlk başlarda çok yıpratıyordu bu durum beni ama zamanla alıştım. Olması gereken de bu. Ben magazini çok seviyorum, magazinde yer almayı da seviyorum

DENGESİZ BİR RUH HALİM VAR

* Saçlarınızı siyaha boyatmışsınız. Single’la için mi yapıldı bu değişiklik?

- Ben zaten sürekli saçlarımla oynuyorum. Ruh halim değiştikçe, saçlarımda da değişiklik yapıyorum. Çok dengesiz bir ruh halim var. Yağmur yağar duygusala bağlarım, güneş açar “Yaşasın” deyip her şeyi bırakırım. Bu gidişle saçlarımı koparmam inşallah!

Haberin Devamı

BEN YUVA YIKMIYORUM YAŞITLARIMLA AŞK YAŞIYORUM

* Sadece mesleğinizle değil, aşk hayatınızla da gündeme geliyorsunuz...

- Buna şaşırıyorum. Acaba çok önemli isimlerle beraber olduğum için mi böyle? Gencim, şimdi aşk yaşamayacağım da ne zaman yaşayacağım? Dengime göre insanlarla beraber oluyorum. Evli insanlarla olmuyorum, yuva üzerine yuva kurmuyorum. Kendi yaşıtlarımla aşk yaşıyorum...

* Sevgiliniz var mı?

- Vardı, kısa bir süre önce bitti. Ama ben çok yalnız kalmayı sevmiyorum. Hayatı kelebek gibi yaşıyorum. Hafif çapkınım, bu da hoşuma gidiyor. Dediklerine göre tehlikeli bakıyormuşum. Eğer birini beğenirsem, sadece bakışlarımla onu yanıma getirtebilirim.

Haberin Devamı

DELİ GİBİ OYUNCULUK TEKLİFLERİ GELİYOR

* Oyunculuk yapmayı hiç düşündünüz mü?

- Aslında ben hukuk fakültesi mezunuyum. Kısa bir dönem avukatlık da yaptım. Şimdi şarkıcı olduğum için yapamıyorum, yasak. Şarkıcılık için asıl mesleğimi bıraktım, bu iş dışında hiçbir şey düşünmüyorum. Deli gibi oyunculuk teklifleri geliyor. Şarkıcılığa kanalize olamam diye kabul etmiyorum. Belki üç-dört yıl sonra düşünürüm.                                                    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!