Hacı şarabı elinden düşürmedi

Güncelleme Tarihi:

Hacı şarabı elinden düşürmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2006 00:00

Yayına girmeden önce kaldırılmasıyla adından sıkça söz ettiren Hacı dizisinin ekibi başarılarını kutladılar. Günay Restaurant'ta yemek yiyerek izlediler. "Hacı" rolündeki Tuncel Kurtiz, dizinin yemeğinde elinden içki kadehini bırakmadı. Dizideki rolü için iddalı konuşan Kurtiz, ”Bu projenin başarılı olacağına inanıyorum. Ben sinema, tiyatro oyuncusuyum. Bu dizide farklı bir tad buldum. O benim rolüm ama ben özel hayatımda şarabı severim” dedi.

 

Haberin Devamı

Yazar Cüneyt Ülsever'in aynı adlı romanından uyarlanan "Hacı" dizisi önce atv'de yayınlanacaktı. Ancak dizinin ilk bölümünü izleyen atv hukuk kurulu üyeleri bazı sahneleri ve sözleri sakıncalı buldu. Dizi bu sayede yayınlanmadan kaldırıldı.

Hacı şarabı elinden düşürmedi
  
Hacı şarabı elinden düşürmedi
Hacı şarabı elinden düşürmedi

Hacı şarabı elinden düşürmedi
Hacı şarabı elinden düşürmedi

Daha sonra Show TV’yle anlaşan dizi ekibi, hem başarılarını kutladılar hem de ikinci bölümü Günay Restaurant'ta yemek yiyerek izlediler. "Hacı" rolündeki Tuncel Kurtiz, dizinin yemeğinde elinden içki kadehini bırakmadı. Dizideki rolü için iddalı konuşan Tuncel Kurtiz, ”Bu projenin başarılı olacağına inanıyorum. Ben sinema, tiyatro oyuncusuyum. Bu dizide farklı bir tad buldum. Oynadığım rolü çok keyifle çalışıyorum. Rejisörüm ve arkadaşlarımla da uyum içerisindeyim. Bu dizi de rol aldığım için çok mutluyum. O benim rolüm ama ben özel hayatımda şarabı severim” dedi.

Haberin Devamı

SEMA ÖZTÜRK: BU ROLÜ BEN ÇIKARDIM

/images/100/0x0/55ea1145f018fbb8f869466a
Seksi sunucu ve oyuncu Sema Öztürk, rolü için, “Farklı, güçlü, dişiliğini kullanan bir kadın ve çok keyifli. Hazırlanmadan önce ülkemizden birkaç örnek alabileceğim, medyadan takip edebileceğim, birkaç kişi belirlemek istedim. Mimikler, bakış açıları, duruşları fakat bulamadım. Seksi var ayrı bir kulvarda akıllı var ayrı bir kulvarda. Bu Sevil karakteri çok zeki, çok kültürlü aynı zamanda da çok seksi çok güzel, çok dişi bir karakter İkisinin bir arda olduğu bir karakter ben göremedim. Çok fazla yabancı filimler izlerdim. Kendi iç sesimi dinleyerek ve aynada çok prova yaparak bu karakteri çıkardım” dedi.

Hacı şarabı elinden düşürmedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!