Hacı Sabancı'nın Ferrari'si ilgi odağı oldu!

Güncelleme Tarihi:

Hacı Sabancının Ferrarisi ilgi odağı oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 13:44

Bir süredir mutlu bir beraberlik süren Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy, pazar günü kahvaltıya gittiler. Kahvaltıya Sabancı’nın Ferrari’si ile giden ünlü çift etraftakilerin ilgi odağı haline geldiler. Bir anda tüm gözler çifte kilitlendi.

Haberin Devamı

Pazar günü havanın güneşli olmasını fırsat bilen ünlü çift Hacı Sabancı ile sevgilisi Özge Ulusoy, Karaköy'e kahvaltı yapmaya gittiler.

Ünlü çift bir mekanda geleneksel Türk mutfağından oluşan bir masa donatarak kahvaltı keyfi yaptılar. Bu keyifli kahvaltı'nın ardından ikili gitmek için araçlarına doğru yöneldiler. Kahvaltıya Sabancı'nın Ferrari marka aracı ile geldikleri görüldü.

Hacı Sabancının Ferrarisi ilgi odağı oldu

Sabancı, aracının etrafında dolaşarak kontrol etti. Bu kısa kontrolün ardından ikili Ferrari'ye binerek oradan uzaklaştılar. Etraftaki herkes Sabancı'nın Ferrari'sine baka kaldı. Hem görüntüsü hem de yüksek motor sesi ile Sabancı'nın Ferrari'si tam anlamı ile ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Hacı Sabancı kimdir?

Hacı Sabancı, Eski Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin Başkanı Ömer Sabancı'nın büyük oğlu'dur. 27 yaşında olan Hacı Sabancı'nın Hakan ve Kerim adında iki erkek kardeşi vardır. Tam anlamı ile koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Şu an Özge Ulusoy ile mutlu bir ilişki yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!