Güzel olmaktan nefret ediyor

Güncelleme Tarihi:

Güzel olmaktan nefret ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2007 00:00

Beyazperdenin en güzel kadınları arasında gösterilen Keira Knightley, Elle dergisinin aralık sayısına kapak oldu. Dergiye ’ağzı bozuk’ bir röportaj veren başarılı oyuncu, "Güzel olmaktan ve güzellerden nefret ederim" diyor.

TABLOİT BASIN: En nefret ettiğim seksi kadın fotoğrafları koyup genç kızlara "İşte olmak istediğiniz" kadın demeleri. Ve onlar da aynen böyle düşünüyorlar. Kimse bana ne olmam gerektiğini söylemesin.

KAPRİSLİ OLMAK: Evet, ben kaprisli, küstah bir piçim. Aslında gazete okumam yasaklandı. Çünkü yazdıklarıyla beni çok sinirlendiriyorlar. Eğer fikir almak istiyorsam, köşe yazılarının yer aldığı sayfayı okurum. Çok çabuk kızıyorum, bu yazılanlar beni gerçekten üzüyor. Gördüğün gibi sakin olmam gerekiyor değil mi?

YENİ SEKS SAHNELERİ: "Atonement" filmindeki seks sahnelerimde gerçek bir temas yok (gülüyor) ama gerçek gibi gözüküyorlar.

GÜZEL OLMAK: Güzel olmaktan ve güzellerden nefret ederim.

ROMANTİK KOMEDİLER: Tam bir romantiğim ve dolayısıyla romantik filmleri severim. Ama çok fazla şirinliği de sevmem.

TELEFONDA: Telefondan da nefret ederim. Tam da kimseyle konuşmak istemediğim zaman sürekli çalar dururlar. En sevdiğim şeyde telefonu kapalı tutmaktır.

SEKSİ OLMANIN GÜCÜNÜ BİLMEK: Aman Tanrım.... Böyle bir güçten haberdar olduğumu sanmıyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!