Günlük burç yorumları 3 Mayıs Salı

Güncelleme Tarihi:

Günlük burç yorumları 3 Mayıs Salı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 15:21

3 Mayıs Salı günü burcunuzu neler bekliyor? Hayatınızda ne gibi değişiklikler olacak? Aşk, iş, sağlık ve sosyal hayatınızda sizi neler bekliyor? 3 Mayıs Salı burç yorumlarınız ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Aşk, iş, sağlık ve sosyal hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak? Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? 3 Mayıs 2016’da burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel yorumları ile burcunuz ve detaylar haberimizde…

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde belli başlı konulara yeterince vakıf olmadan, her şeyi enine boyuna ölçüp tartmanızda yarar var. Mevcut sorunları göz ardı etmek yerine, onları tamamıyla ortadan kaldırmaya odaklanmalısınız.Bugünlerde belli başlı konulara yeterince vakıf olmadan, her şeyi enine boyuna ölçüp tartmanızda yarar var. Mevcut sorunları göz ardı etmek yerine, onları tamamıyla ortadan kaldırmaya odaklanmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Şu aralar ikili ilişkilerinizde agresif ve gergin etkiler altındasınız. Olaylara daha sakin yaklaşmalı ve iyice düşünmeden adım atmamalısınız.

İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkili ilişkilerinizde hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Dolayısıyla temkinli olmanızda yarar var. Aklınıza yatan bazı fikirler, sonradan yeterince mantıklı gelmese de sesli söylemekten çekinmeyin.

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)

Bu aralar aklınız karışık olduğu için motivasyon ve konsantrasyon eksikliği yaşıyorsunuz. Öte yandan bazı hedeflerinizi bir süreliğine de olsa beklemeye alabilirsiniz. Hayalperest yaklaşımınız gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugünlerde hırsınızı ve egonuzu yönetmekte zorluk çekiyorsunuz. Bu konuda arkadaşlarınızın uyarılarını ve tavsiyelerini görmezden gelmemelisiniz. Ancak önemli pozisyondaki kişilerin desteğini arkanızda hissedebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Kişisel gelişiminize, yaşamınıza ve eğitiminize yoğunlaşıp, olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir süreçtesiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde de olumlu etkiler altındasınız.

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Bu aralar, maddi konular başlıca gündeminiz. Özellikle kredi, nafaka, burs, sponsorluk, alacak verecek, sigorta, vergi, miras gibi ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda fırsatlar kapınızı çalabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu aralar yaşadığınız yeri ve kendinizi toparlamakla meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Zamanında halledilmeyen konular sonradan başınızı ağrıtabilir.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu sıralar keskin zekânız ve potansiyeliniz ile hızlı bir yükselişe geçiyorsunuz. En karmaşık sorunları bile çözebilecek güçtesiniz. Çevrenizdeki insanlar bile bu enerjinin ve zekânın etkisi altına girmek isteyecek.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugünlerde, yeni planlar yeni girişimler için somut adımlar atmak isteyebilirsiniz. Fakat Merkür'ün geri harekette olduğunu da unutmamalısınız. Yeni başlangıçlar için üç hafta daha beklemelisiniz. Ailenizle veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmenin tam vaktidir.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu aralar yüksek enerjinizle başkalarını da etkileyebilir ve kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Elde ettiğiniz başarılar ve parlak fikirlerinizle etrafınızın yaratıcı beyni siz olabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren bir takım maddi gelişmeler sizi de rahatlatacak ve mutlu edecektir.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Şu sıralar etrafınızın beğenisi ve ilgisiyle gözler size çevriliyor. Böylelikle aldığınız destek sayesinde, istediğiniz alanlarda daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle, iletişim, pazarlama, halkla ilişkiler, kısa seyahatler, ziyaretler, bilişim gibi başlıklarda olumlu enerjilere sahipsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!