Güneşli havanın tadını çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Güneşli havanın tadını çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2009 13:41

Haberin Devamı

Taşören genç sevgilisi ile davette                         

Setra Otobüsleri’nin Türkiye Satış Müdürü Kemal Taşören, İzmir’deki yatırımlarına devam ediyor. Kemal Bey, merkezi İstanbul’da olan Varsan şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösterdiklerini, İzmir’in her zaman önemli bir merkez olduğunu belirterek bu kente yatırımların devam edeceğini söylüyor. Taşören, önceki gün ise kendinden yaşça küçük sevgilisi Gözde Hanım ile İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen bir davete katıldı.

--------------------

İstanbul'a döndü   

Yaz aylarını Bodrum Türk-bükü’ndeki evinde geçiren futbol menajeri Sinan Engin’in eşi Ayşe hanım, İstanbul’a döndü. Ayşe Engin önceki gün ıstinye Park’ta alışveriş yaptı.

-----------------
Kumarda kazandı

Sunucu Pınar Güsar, bayram tatilinde sevgilisi Erdem ıpekçi ile Monaco ve St. Tropez’e gitti. Güsar, burada kumarhanelere gidip şans oyunları oynamayı da ihmal etmedi. şansı yaver giden güzel sunucu, kumarda yüklü miktarda para kazandı.

----------------------

Salomanje'de bir güzel

Haberin Devamı

Önceki gün Nişantaşı Salomanje’deydim. Mekanın sahibi Varol Kaynar ve işletmecisi Ersin Süzer ile sohbet ettik. Önümüzdeki masada bir kız arkadaşıyla Ronit Gülcan oturdu. Ronit Hanım, arkadaşıyla iş konuştu. Bu sohbet sırasında Ronit Hanım’ı sevgilisi Cem Hakko aradı. Gülcan, Hakko’ya yarım saat sonra işinin biteceğini, bulaşabileceklerini söyledi. Ronit Hanım, gündüz saatlerindeki sade fakat şık tarzı ile dikkat çekti.

---------------------

Kupa Türkiye'nin

Uluslararası Binicilik Merkezi (SIEC) tarafından organize edilen ve şampiyona formatına döndükten sonra ilk kez gerçekleştirilen “SIEC-FEI World Youth Series Grand Prix”sini, Türkiye adına yarışan Derin Demirsoy kazandı. Genç biniciler için düzenlenen organizasyona 20’si yabancı 44 binici katıldı. 6 bin Euro ödüllü yarışmada baraj parkurunu en iyi zamanda ve hatasız tamamlayan Demirsoy, “Rusty R” adlı atı ile ilk sırayı aldı. Balkan Tour finali yarışmasında da birincilik kupasının sahibi “SIEC Caro Ass” ile yine Türkiye adına yarışan Hasan şentürk olurken, şampiyonanın ödüllerini SIEC kurucusu Sevil Sabancı, SIEC Genel Koordinatörü M.Mazhar Demiralp, SIEC Danışmanları Gerry Mullins, PJ McCartan, başhakem Maria De Uriarte verdi.

Haberin Devamı

--------------------------------

Gündüz gezmesi

ki çocuğunun babası Ahmet Bayer’den geçtiğimiz aylarda resmen boşanan Sinem Yıldırım, önceki gün ıstinye Park’taydı. Sinem Hanım, bir kız arkadaşıyla birlikte mağazaları dolaştı. Ardından Masa Restaurant’ta kahve içen iki arkadaş hava kararana kadar alışveriş merkezini terk etmedi.

-----------------------------

Damadını ziyaret etti

Nişantaşı Beymen Brasserie’nin sahibi Metin Fadıllıoğlu’nun önceki gün bir ziyaretçisi vardı. Yolu bu semte nadir düşen kayınvalidesi Yüksel Behlil... Yüksel Hanım’ın kızı Zeynep Hanım’la evli olan Metin Bey, kayınva-lidesine ikramda kusur etmedi.

------------------------  

Rahat bir kıyafet

Haberin Devamı

Ralf Tezman ile evlilik hazırlıkları yapan İzmirli Sanem Kardıçalı, önceki gün ıstinye Park’taydı. Arkadaşıyla birlikte alışveriş merkezine gelen Kardıçalı, arabasını beklerken dakikalar süren bir telefon görüşmesi yaptı

------------------

Güneşli havanın keyfini çıkardı

6 aylık hamile olan Tuğçe Güder de önceki gün arkadaşlarıyla ıstinye Park’taydı. Alışveriş yapan arkadaşlar güneşli havanın keyfini ise Bej Cafe’de çıkardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!