Güneşin Kızları 34. bölüm fragmanı yayınlandı - 33. bölümde şok itiraf! İzle!

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 34. bölüm fragmanı yayınlandı - 33. bölümde şok itiraf İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 03:18

Her Pazartesi akşamı Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları’nın dün akşamki bölümü yine nefes kesti. Ali ve Selin’in aşkını engellemeye çalışan Haluk, köşeye sıkıştı. Dizinin 34. bölüm fragmanında; Savaş ile Ali yüzleşiyor ve Ali de gizli gerçekleri öğreniyor! İşte Güneşin Kızları 34. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Haberin Devamı

Dün akşam saat 20:00’da Kanal D ekranlarına gelen Güneşin Kızları dizisinde Haluk, Ali ve Selin’in aşkını engellemeye çalışsa da Ali aşkına sahip çıkar.  Köşeye sıkışan Haluk, gerçekleri itiraf etti.

Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanında; Savaş ile Ali yüzleşiyor ve gizli gerçekler ortaya çıkıyor. İşte merakla beklenen 34. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

GÜNEŞİN KIZLARI 34. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI 33. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Güneş ve kızların otelde kalmaya başlamasıyla, Haluk dağılmıştır. Kimseyi görmek istememektedir. Bu sırada tutmuş olduğu dedektif, Ali ile Selin’in ilişkisi olduğunu belgeleyen fotoğrafı Haluk’a gösterir. Ali, ilişkisinin arkasında durur. Selin’den ayrılmayacağını söyler. Selin, Ali’nin babasıyla olan ilişkisinin yeniden bozulmasını istemez. 

Haberin Devamı

Savaş ve Melisa'nın öpüştüğünü görerek sarsılan Nazlı’nın mutsuz olmasına dayanamayan Selin, Tuğçe ile beraber bir plan yapar. Okul sonrası bowling oynamaya, Yiğit’i de çağırırlar. Ali de haberi olmadan Savaş'ı çağırınca ortam gerilir. Savaş bir kenarda durup Yiğit’in Nazlı’yla flörtünü izlemeyecek, buna izin vermeyecektir. 

GÜNEŞİN KIZLARI 33. BÖLÜM FRAGMANI – 2

GÜNEŞİN KIZLARI 33. BÖLÜM FRAGMANI

Güneşin Kızları dizisinin yeni bölümü 8 Şubat saat 20:00’da Kanal D’de ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!