Gülşen sütyenle alışverişe gitti!

Güncelleme Tarihi:

Gülşen sütyenle alışverişe gitti
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 13:37

Ünlü şarkıcı Gülşen, Ozan Çolakoğlu ile alışverişe çıktı. Düğün alışverişine giden Gülşen’in sütyeni ise dikkatlerden kaçmadı. Gülşen'in sütyeniyle görülmesi tüm bakışları üzerine toplamasını sağladı.

Haberin Devamı

3 yıldır birlikte olan şarkıcı Gülşen ve aranjör sevgilisi Ozan Çolakoğlu, ailelerin tanışmasının ardından geçen hafta Bebek'te yapılan aile arasındaki sade bir tören ile nişanlandılar. Evlilik hazırlıkları içerisine giren çift, önceki gün Zorlu AVM'ye gitti.

Birlikte alışverişe çıkan nişanlı çiftin ilk durağı Beymen mağazası oldu. Bu mağazada ev eşyaları bakan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu alışverişin ardından bir cafede oturup muhabbet etti.

Gülşen'in alışverişe gelirken giydiği kıyafet ise tüm dikkatleri çekip gözlerin Gülşen'de toplanmasını sağladı. Gülşen, jean bir tulum giymiş ve içine seksi bir sütyen giymişti. Sütyenini ortaya çıkaran tulumu Gülşen2 in bakışların odağında olmasını sağladı.

Gülşen sütyenle alışverişe gitti

Haberin Devamı

Gülşen kimdir?

Gülşen ya da tam ismi ile Gülşen Bayraktar, 29 Mayıs 1976 yılında İstanbul'un Çapa semtinde dünyaya geldi. Müziğe karşı olan ilgisi 5 yaşındayken keşfedilen Gülşen, 16 yaşında ilk bestesini yaptı. Bir sahnesinde Serap ve Özkan Turgay tarafından beğenildi ve albüm teklifi aldı. Teklifi kabul eden Gülşen, 1996 yılında ilk albümümü çıkardı. Sonrasında da bir çok başarılı albüm çalışması oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!