Gülben Ergen'den Tecavüz Olayına Sert Tepki!

Güncelleme Tarihi:

Gülben Ergenden Tecavüz Olayına Sert Tepki
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 20:19

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde 19 yaşındaki üniversite öğrencisi bir genç kıza tecavüz edip kaçan sonrasında yakalanan zanlıya ünlüler dünyasından tepki yağıyor. Son olarak Gülben Ergen, insanlık dışı bu davranışı kınayarak suçluya ağır ithamlarda bulundu. İşte Detaylar!

Haberin Devamı

Son dönemde sayısı gittikçe artan tecavüz davalarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz gün Kadıköy Bağdat Caddesi’nde 19 yaşındaki üniversite öğrencisi olan E.F.B'ye tecavüz eden ve ardından kaçan servis şoförü Cengiz A. Türkiye’deki tecavüz davasına son noktayı koydu. Genç kıza tecavüz ettikten sonra kaçan ardından kısa sürede yakalanan servis şoförü Cengiz A.’ya tepkiler yağıyor.

Yakalandıktan sonra “şeytana uydum” ifadesine veren Cengiz A.’nın bu sözleri ünlü şarkıcı Gülben Ergen’i isyan ettirdi. Son dönemde sayısı gittikçe artan ve özellikle genç kızlara uygulanan bu insanlık dışı davranışlara tepki gösteren Gülben Ergen, yaşanan son tecavüz olayı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden hissettiklerini paylaştı.

Yaşanan son olayla ilgili üzgü olduğunu dile getiren Ergen, sosyal medya hesabı üzerinden "Sessiz kalmıyoruz. Sokakta çıplak gezen bir kadın olsam bile bana tecavüz etme hakkın yoktur (Dick Gregory). Tecavüz insanlık ayıbıdır! Hayvanlık değildir! Şeytanlıktır" notunu paylaşarak tepkisini ortaya koydu.

Haberin Devamı

Kadıköy'deki dehşetin güvenlik kamera görüntüleri

Haberin Devamı

Ünlüler ne dedi?

Yaşanan tecavüz olayına birçok ünlü isimden tepki yağdı.

Ünlü oyuncu Cem Davran sosyal medya hesabı üzerinden "Tecavüz denilen iğrençliğe 'ama'lı cümle kurmak daha beter iğrençliktir! Notunu paylaştı.

Oyuncu Didem Soydan ise "Tecavüz edenin 'şeytana uydum' savunmasına verilecek en güzel cevap: 'Şeytana uydum' diyeni 'o zaman ateş sana bir şey yapmaz' deyip yakacaksın" mesajını takipçileri ile paylaştı.

İdamı getirin artık yeter ya!

Yaşanan tecavüz olayını sert bir dille kınayan ünlü pop şarkıcı Demet Akalın da sosyal medya hesabından bir paylaşıma şu yorumda bulunda:

"Gerçekten bir bitmediniz, kökünüz kurusun! İdamı getirin artık yeter ya! Yapan da evli ve iki çocuk babası! Baba demeyelim de!"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!