Gözünü Oscar’a dikti

Güncelleme Tarihi:

Gözünü Oscar’a dikti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2006 00:00

26 yaşındaki Avustralyalı Heath Ledger, son dönemin en gözde erkek oyuncularından. "Brokeback Mountain" filminde eşcinsel bir kovboyu canlandıran oyuncu, gözünü Oscar’a dikti.

Heath Ledger, eşcinsel bir kovboyu canlandırdığı "Brokeback Mountain" filmindeki performansıyla eleştirmenlerden geçer not aldı. Oscar heykelciğini kazanmayı hayal eden 26 yaşındaki Avustralyalı aktör, son dönemde rol aldığı başarılı yapımlarla gözde erkek oyuncuların başında geliyor.

1999 yılında "10 Things I Hate About You" adlı filmle sinemaseverlerin dikkatini çeken Ledger, ilk başta eşcinsel kovboy rolünün çok iddialı bir rol olduğunu düşünmüş. Filmde nişanlısıyla birlikte oynamak da genç aktörü biraz endişelendirmiş. Ledger, kamera karşısında karısını bir erkekle aldatan eşcinseli oynadıktan sonra nişanlısının ondan soğumasından çok korkmuş.

CENTİLMEN OYUNCU

Heath Ledger’ın bu sene rol aldığı filmlerden biri de "Casanova". Geçtiğimiz günlerde yapılan bu filmin galasına nişanlısı Michelle Williams’la katılan Ledger, rol arkadaşı Sienna Miller’ın tek başına olduğunu görünce onun yanına gitti. Ve gece boyunca onu yalnız bırakmadı. Ledger’ın bu centilmence tavrı, davetlilerin gözünden kaçmadı.

Ailesini ihmal etmiyor

Heath Ledger, Oscar almayı hayal etse de ailesinin ödüllerden çok daha önemli olduğunu ve ailesini asla ihmal etmeyeceğini söylüyor. Ledger, hayatındaki iki kadınla yani nişanlısı Michelle Williams ve geçtiğimiz ekim ayında doğan kızları Matilda Rose’la çok mutlu olduğunu dile getiriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!