Gökhan Keser sahneye çıkarken düştü!

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Keser sahneye çıkarken düştü
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 11:57

Şarkıları kadar dizi filmlerde gösterdiği oyunculuk performansıyla da adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gökhan Keser, konseri sırasında ayağı takılarak düştü. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yakışıklılığıyla ünlü, genç kızların sevgilisi Gökhan Keser, hayranlarını üzdü. Nevşehir’de bir alışveriş merkezinde imza günü etkinliğine katılan Keser, burada hayranlarına muhteşem bir konser verdi. Ancak konseri sırasında ünlü sanatçı hayranlarını üzen bir talihsizlik yaşadı. İşte detaylar…

Nevşehir’de bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza günü etkinliğine katılan ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, bir mini konser vererek, hayranlarına burada sevilen şarkılarını da seslendirdi.

Bir Anda Ayağı Kaydı!

Şarkı söylediği esnada hayranlarının yanına inerek daha sonra tekrar sahneye çıkmak isteyen Keser, ayağının kaymasıyla bir anda yere kapaklandı.

Düşmesinin ardından şarkısını söylemeye devam eden ünlü sanatçı Keser, daha sonra bir açıklama yaparak, “Burada düşene gülünmez, aslında ben çok gülerim. İlk defa sahnede böyle bir olay başıma geldi.” dedi.

Haberin Devamı

Gökhan Keser sahneye çıkarken düştü

Gökhan Keser Kimdir?

Rize Pazarlı Laz kökenli bir ailenin oğlu olan Gökhan Keser, 9 Eylül 1987 yılında, İzmir’de dünyaya geldi.

Ege Kralı Ünvanına Sahip Oldu!

14 yaşında hobi olarak başladığı modellik kariyerine birçok şey sığdırdı. İlk olarak çok genç yaşta “Miss & Mr Model 2004” yarışmasında birinci seçilerek “Ege Kralı” ünvanına sahip oldu.

Daha sonra “Best Model Of Turkey 2005” te Turkiye 2. si seçilerek “Manhunt Turkey” ünvanı alıp Türkiye'yi yurt dışında temsil etme hakkı kazandı.

Son olarak 2006 senesinde Çin'de gerçekleştirilen 64 ülkenin en iyi modellerinin yarıştığı dünyanın en yakışıklı ve karizmatik erkeğinin seçildiği “Manhunt Internationel” yarışmasında Dünya 3.’sü ve dünyanın en fotojenik erkeği seçilerek “Manhunt Internationel 2006 3.” “Manhunt Internationel Mr. Photogenic” ünvanlarını ülkemize getirdi.

Yurt içinde ve yurt dışında sayısız işler gerçekleştiren Keser, hobi olarak başladığı bu yolda Türkiye'nin belli başlı isimleri arasında yerini aldı. Bir yandan hayaline giden yolda “Ekol Drama Sanat Evi”nde Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alırken, bir yandan da Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy Esen gibi birbirinden önemli isimlerden şan eğitimi almaya başladı.

Haberin Devamı

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra “Selena” ve “Sen Benimsin” gibi dizi filmlerde ve bir çok sinema filminde başarıyla rol alan Keser, 2014 Mart - Haziran ayları arasında Star Tv'de yayınlanan Survivor'da Ünlüler takımında yer aldi. Bu zamana kadar Survivor tarihinde adadan elenmesi için konseylerde hiç ismi yazılmayan, finale kadar sms'e çıkmayan ve tüm final oyunlarını kazanarak final koltuğuna oturan tek isimdir. 116 günlük zorlu serüvenin ardından çok tartışılan bir finalle yarışmayi ikinci olarak tamamlamıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!