Göç Zamanı 2. yeni bölüm nefesleri kesiyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı 2. yeni bölüm nefesleri kesiyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 14:14

Star TV'nin yeni dizisi Göç Zamanı 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin başrollerinde Talat Bulut ve Vahide Perçin yer alıyor. Peki; Göç Zamanı 1. bölümde neler oldu?, Yeni bölümde neler yaşanacak?, Göç Zamanı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Göç Zamanı nerede çekiliyor? İşte merak edilen tüm detaylar...

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının yeni fenomen dizisi olmaya aday Göç Zamanı, ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Güçlü bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarıyla yaşadığı göç hikayesinin konu edildiği dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. 

Vahide Perçin'in Cennet, Talat Bulut'un Yılmaz, Gürkan Günal'ın Cennet'in oğlu Yemin karakterine can verdiği Göç Zamanı dizisi dikkat çekici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile televizyon ekranlarının yeni fenomen dizisi olma yolunda ilerliyor. İlk bölümünde heyecan dolu sahnelerin ve hayata dair gerçeklerin anlatılmaya çalışıldığı Göç Zamanı'nın ikinci bölümünde neler yaşanacak? merak konusu oldu.

Bu nedenle ilk bölümü izleyenler şimdi ''Göç Zamanı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?'' diye araştırmaya başladılar. İşte Göç Zamanı hakkında merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

Peki; Göç Zamanı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Göç Zamanı yeni bölümünde neler olacak?. Bu soruların yanıtını ve yeni bölümle ilgili tüyoları fragmandan öğrenebilirsiniz.

Göç Zamanı 2. Bölüm 1. Fragman

Göç Zamanı 2. Bölüm 2. Fragman

GÖÇ ZAMANI İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Reyting listesinde zirveye oynadığını daha ilk bölümden gösteren Göç Zamanı 1. bölümünün ilk sahnelerinde yıllardır Mardin'de çocuklarıyla kuma hayatı yaşayan Cennet'in sabrının taştığını ve buna bağlı olarak çocuklarının geleceğinin kendi yaşadığı hayat gibi olmaması için nasıl çaba gösterdiğine şahit olduk.

Zümrüt'ün Hukuk Fakültesi'ni kazanmasına rağmen babası (Cennet'in kocası) zorla onu kendinden yaşça büyük birisiyle evlendirmek istemesi, Cennet'in çocukları için dönüm noktası olacak bir karar almasına neden olur. Daha fazla bu zulmü yaşamak istemeyen Cennet, ilk olarak kızlarının sütüne zehir katarak intihar etmeyi dener. Ancak vicdanının sesine yenik düşer. Seyircileri etkileyen bu sahne Cennet için hayatının dönem noktası olmuştur ve dizinin asıl hikayesi de bu sahneden sonra başlar.

Haberin Devamı

Göç Zamanı 1. Bölüm - Lanet Olsun Irz Düşmanı

Hukuk Fakültesi'ni kazanan kızı Zümrüt'ün okuması için her şeyi göze alan Cennet, çocuklarıyla beraber İstanbul'a kaçmayı kafasına koyar. Cennet evinde halı dokuyarak para biriktirmektedir ve İstanbul'da yaşayan Artem Bey'e dokuduğu bu halıları satmaktadır. Cennet dokuduğu halıları sattığı Artem Bey'in daha önce kızını Üniversite'de okutması için yardım teklifine güvenmiştir. Buna dayanarak Cennet, İstanbul'a gitmek için kızlarıyla birlikte yola koyulur.

Ancak işler Cennet'in planladığı gibi gitmemiştir. Önce Mardin otogarı'nda kocası ve oğlu Yemin'in kendilerini aradıklarını görür ve otobüse binmekten vazgeçer. Otogar'da karşılaştıkları tanımadıkları birinin arabasına binerler. Sürücü Zümrüt'ü taciz ettiği için Cennet ile kızları Adana'dan trene binerek İstanbul'a doğru yola koyulurlar. Fakat tren'de de bütün parasını çaldırmıştır. Bu da yetmezmiş gibi trende kendilerine yardım edeceğini söyleyen bir kadın satıcısı ile karşılaşmışlardır. Kadının getirdiği otelde ise polis baskınına uğramışlardır. Tam bu sırada Yemin baskın yapar ve Cennet'i vuracakken kaçmayı başarırlar.

Haberin Devamı

Göç Zamanı 1. Bölüm - Cennet ile Yılmaz'ın ilk karşılaşması

Bu olaydan sonra Yemin, Artem'in ofisine gelir ve onu tehdit eder. Ve en sonunda Cennet ve kızları Artem'in ofisine ulaşmayı başarır. Artem'in patronu Yılmaz ise bir halı tüccarıdır. Cennet ile kendi ofisinde karşılaşır. Tam da bu sırada Yemin gelir ve silahı Cennet'e doğrultur. Silahı ateşleyen Yemin kimi vurdu?, Yılmaz'ın da olduğu o sahnede Cennet vuruldu mu?

Göç Zamanı dizisinin 2. yeni bölümüyle ilgili tüm gelişmeleri 6 Şubat Cumartesi akşamı hep birlikte öğreneceğiz.

BAKMADAN GEÇME!