Gerçek gibi görünmüyorsam demek ki işimi iyi yapıyorum

Güncelleme Tarihi:

Gerçek gibi görünmüyorsam demek ki işimi iyi yapıyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2012 00:00

Barbi bebeğin ete kemiğe bürünmüş hali Valeria Kulyanova’ya dair sırlar çözülüyor. Verdiği ilk röportajın satır aralarından anlaşıldı ki Valeria yeni bir güzellik akımının öncüsü.

Haberin Devamı

Barbi’ye benzerliğiyle uluslararası şöhrete kavuşmuş 21 yaşında Ukraynalı model Valeria Kulyanova hakkında yazılmış, çizilmiş söylentilerin ucu bucağı yok. Gerçekten bu hale bürünmek için sayısız estetik yaptırmış olabilir mi? Yoksa bir photoshop harikası mı? Gerçek olmadığına dair söylentiler arttıkça Valeria bu durumdan daha mutlu oluyor çünkü asıl amacı bu. Güzellik algısıyla oynamak, kafa karıştırmak, merak uyandırmak: “Gerçek gözükmediğim için mutluyum. Demek ki işimi iyi yapıyorum” diyor geçen hafta dünya basınına verdiği ilk röportajda.
Yaptığı işe gelince... Kendini müzisyen ve sanatçı kreatif bir ruh olarak tanımlıyor fakat ortada ne ürettiği bir iş var, ne de bestelediği bir şarkı. Profesyonel mesleği Barbi bebek olmak. Facebook’taki 572 bin hayranıyla paylaştığı hepsi ince ince çalışılmış, hesaplanmış yüzlerce fotoğraf ve videolar var.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb51fcf018fbb8f8b9acfe

ONA GÖRE GÜZELLİĞİ DOĞUŞTAN

İnternette ‘öncesi/sonrası’ başlığı altında yanına iliştirilmiş fotoğraflar hakkında, iri mavi gözlerini kırpmadan, kırpamadan kendisine ait olmadığını iddia ediyor: “O fotoğraflardaki ben değilim. Ben hiç estetik yaptırmadım ki böyle bir değişim yaşamış olayım.” Aldığı olumsuz tepkiler ona göre gayet olağan, ne de olsa her şöhretin maruz kaldığı eleştiriler bunlar. Her güzel kadın gibi “Asıl olan dış değil iç güzelliğiniz” gibi beylik laflar sıralamayı ihmal etmiyor, ne yapıyorsa hayranları için yapıyor. “Daha iyi, daha parlak, daha pozitif olan fotoğraflarımı, videolarımı internetteki takipçilerime sunma gibi bir misyonum var. Çok çalışıyorum çok...”

VALERIA’NIN AÇTIĞI YOLDAN

Kulyanova’nın plastik imajıyla yarattığı popülarite yeni bir akımın da öncüsü oldu. Dünyanın dört bir yanından biraz estetik, biraz da photoshop yardımıyla kusursuz güzelliği yakalamaya çalışan onlarca güzel internette keşfedilmeyi bekliyor. Valeria’nın açtığı yoldan koşar adım ilerleyen şimdilik iki-üç isim var: Çinli Tina Leopard, Amerikalı Dakota Rose ve Valeria’nın Ukrayna’da yakın arkadaşı Anastasiya Shpagina. Ortak paydaları ince dudakları, tuhaf çene yapıları ve kocaman gözleriyle birer anime karakterlerini andırmaları. Valeria, bir akımın öncüsü olduğunun farkında ve bununla gurur duyduğunu söylüyor: “Her kadının istese bir Barbi bebek kadar güzel olabileceğinin kanıtıyım.” Her gördüğünüz ince kıvrımlı bel, iri mavi göz, uzun sarı saç kusursuz güzelliğin tanımı olmayabilir. Yakından bakmakta fayda var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!