Genital estetikte artış

Güncelleme Tarihi:

Genital estetikte artış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2009 14:21

ATATÜRK Devlet Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Hakan Demir, genital estetik için başvuru sayısının burun ve göğüs estetik sayısına ulaştığını söyledi.

Antalya'da, burun ve göğüs estetiği kadar genital estetik için başvuru olduğunu kaydeden Opr. Dr. Hakan Demir, “Geçen Eylül'den bu yana başvuru sayısında ciddi bir artış var. Şu anda burun ve göğüs estetiği ameliyatlarıyla aynı sayıda. Genital bölgeye estetik yaptıranların çoğunluğu evli” dedi. Genital estetiğe ihtiyacın doğum veya cinsel organdaki bozukluklar gibi farklı nedenlerle olabileceğini belirten Opr. Dr. Demir, “Gebelik sonrasında genital bölgede oluşan şekil bozuklukları veya cinsel organda doğuştan olan bozukluklar, tek seansta yapılan estetik ameliyatla düzeltiliyor ve kişi 5- 6 saat sonra evine dönebiliyor. Kadınlar doğum sonrası ameliyat izi ve kas bozuklukları için bu ameliyatı tercih ediyor” dedi.        

Sezaryen doğum sonrası vücutta oluşan deformasyonun hastada her hangi bir iz bırakmayan tek bir operasyonla düzeltilebildiğini kaydeden Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Hakan Demir, “Ameliyat, hastane şartlarında ve genel anestezi ile yapılıyor. Hastanın uygun olan bölgesinden özel bir teknikle yağ hücreleri alarak bir takım işlemlerden geçiriyoruz. Elde edilen canlı saf yağ hücreleri çeşitli nedenlerle gevşeyen kasların bulunduğu bölgeye enjekte ediliyor. Hastayı aynı gün taburcu ediyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!