Gelmiş geçmiş en büyük çapkınlar

Güncelleme Tarihi:

Gelmiş geçmiş en büyük çapkınlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2005 01:55

Playboy dergisinin kurucusu 79 yaşındaki Hugh Hefner, şov dünyasının bugüne kadarki en büyük çapkını seçildi. Gelmiş geçmiş en büyük çapkınlar listesinde, dergisine ‘Kadın peşinde koşan erkek’ anlamına gelen ‘Playboy’ ismini veren Hefner dışında Elvis Presley, George Clooney, Frank Sinatra gibi ünlüler de yer aldı.

Internet sitesi ‘askmen’, Kazanova, Lord Byron, James Bond gibi isim yapmış kadın avcılarını geride bırakan, en sıkı çapkınları seçti. Dergisine ‘Kadın peşinde koşan erkek’ anlamına gelen ‘Playboy’ ismini veren Hugh Hefner, listede uzak ara birinci oldu.

Listenin ikinci sırasında yine azılı bir çapkın olan Howard Hughes yer alıyor. Hayatı ‘Göklerin Hakimi-The Aviator’ filmine konu olan ve Oscar yarışına katılan Hughes’u beyazperdede ünlü aktör Leonardo DiCaprio canlandırdı. Hughes, tüm dünyayı dolaştı ve aralarında Katharine Hepburn, Terry Moore, Ava Gardner gibi yıldızların da bulunduğu kadınların gönüllerini fethetti.

HAYATINDAN 4 BİN 600 KADIN GEÇTİ

Rock topluluğu Kiss’in üyelerinden Gene Simmons ise ürkütücü görüntüsüyle çelişen bir ‘cazibeye’ sahip. 55 yaşındaki sanatçı, Shannon Tweed ile evlenince uslandı. Yaşamından 4 bin 600 kadın geçtiğini iddia eden Simmons, Diana Ross gibi ünlülerin de kalbini fethetti.

Rock’n roll dünyasının ‘kral’ unvanlı efsanesi Elvis Presley de listenin dördüncü sırasında yer aldı. Presley’nin hayatında eşi Priscilla Presley’nin yanı sıra Cybill Shepherd, Barbra Streisand, Natalie Wood, Ann-Margret gibi isimler de yer aldı.

Listenin yedinci sırasında günümüzün iflah olmaz çapkınlarından ünlü aktör George Clooney var. Clooney, rol arkadaşlarıyla girdiği ‘40’ına kadar evlenmeyeceğine’ dair iddiayı da kazandı.

Şov dünyasının en çapkın ilk 10’u

1- Hugh Hefner

2- Howard Hughes

3- Gene Simmons

4- Elvis Presley

5- Warren Beatty

6- Robert Evans

7- George Clooney

8- Frank Sinatra

9- Clark Gable

10- Dean Martin
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!