Gecenin Kraliçesi 3. bölüm 2.fragmanı heyecan dorukta! - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 3. bölüm 2.fragmanı heyecan dorukta - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 20:51

Gecenin Kraliçesi 2. bölümü bu akşam yani 19 Ocak Salı günü ekrana geldi. Heyecan dolu ve izleyicileri merak içinde bırakan bir son yaşanan dizi için şimdi yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Peki; Gecenin Kraliçesi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yeni yılın ilk dizisi olma özelliğini taşıyan Gecenin Kraliçesi, yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip ediliyor. Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın başrollerini paylaştıkları dizi Gecenin Kraliçesi ismi aslında bir çiçek adı. Tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, rivayete göre sadece şanslı kişilerin görebildiği ender bir çiçek.

Gecenin Kraliçesi 2. bölüm 19 Ocak Salı akşamı Star TV'de gösterildi. Meryem Uzerli'nin güzelliğiyle izleyenleri etkilediği Gecenin Kraliçesi 3. bölüm ise 26 Ocak Salı akşamı yayınlanacak.

GECENİN KRALİÇESİ 3. BÖLÜM 1. FRAGMANI

GECENİN KRALİÇESİ 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Gecenin Kraliçesi 2. bölümde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Selin Fransa’ya dönecek mi? Hayatının aşkı olan Selin’i, kayınpederi Aziz’in kollarında eve geldiğini gören Kartal yıkılır. Selin’in kendisinden intikam almak için geldiğini  düşünür.  

Tehlikeli bir oyuna kalkıştığı için Selin’i uyarır. Çünkü Aziz, geçmişte yaşadıkları büyük aşkı öğrendiğinde, ikisini de öldürmekten çekinmeyecek kadar gözü kara biridir.  

Fakat Selin, Kartal’ın uyarılarına aldırış etmez. Bunun üzerine Kartal, Selin’in gitmesi için, Aziz’in gerçek yüzünü gösterecek bir oyun düzenler. Kartal oyununda başarılı olacak mı? Selin’in gitmesini sağlayabilecek mi?

Gecenin Kraliçesi konusu nedir?

Meryem Uzerli, babası Türk, annesi Fransız, Nice’te küçük bir parfüm dükkânı olan parfümör (parfüm eksperi) rolünde. İki aşk arasında kalacak güzel oyuncu Şirin karakterini canlandırıyor. Öldürülen arkadaşının 3 yaşındaki oğlunu evlat edinen Karadenizli ünlü bir iş adamı olan Aziz’in (Mehmet Aslantuğ) bir kızı, bir oğlu vardır. Eşi, oğlunu doğururken ölür. Aziz, eşine olan aşkı ve saygısından hayatına yeni bir kadın sokmaz. Meryem Uzerli’nin canlandırdığı kız gelince işler değişir. Aynı kıza, Aziz’in büyütüp, kızını verdiği ve tüm işlerinin başına geçirdiği evlatlığı da gönlünü kaptırır.​

Gecenin Kraliçesi Oyuncuları Kimler?

Meryem Uzerli: Dizide Şirin karakterini canlandırıyor. Daha önce oynadığı Hürrem Sultan rolüyle ünlenen oyuncu yeni dizide bir parfüm eksperini canlandırıyor. 12 Ağustos 1983 (32 yaşında) doğumlu olan oyuncu hem Alman hem Türk olduğunu belirtmektedir. Boyu ise 1.67 Cm’dir.

Haberin Devamı

Murat Yıldırım: Boyu 1.82 Cm olan Murat Yıldırım 13 Nisan 1979 doğumludur. Türkiye’nin en güzel ve en büyük şehirlerinden olan Konya’da doğmuştur. Dizide Şirin’le aşk yaşayan karakter rolünde oynuyor.

BAKMADAN GEÇME!