Gecenin Kraliçesi 2. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 2. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 20:10

Türkiye'nin en çok beklenen yeni dizisi Gecenin Kraliçesi 1. bölüm 12 Ocak Salı akşamı yayınlandı. Seyircilerin heyecanla izledikleri dizi Gecenin Kraliçesi 2. bölümde neler olacak? Şimdi izleyiciler merakla bu sorunun cevabını bekliyorlar. Peki; Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Farklı konu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ilk bölümden büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran “Gecenin Kraliçesi” Güney Fransa'dan İstanbul'a uzanan imkansız bir aşkın kahramanları; Selin ve Kartal’ın hikayesini anlatıyor.

Merakla beklenen dizi Gecenin Kraliçesi 2. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı!

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir…''Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.” Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal’ın hikayesi...

GECENİN KRALİÇESİ 2. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Gecenin Kraliçesi 2. Bölümde Neler Olacak?

Aziz'in verdiği tanışma yemeğine gelen Selin ve Ali nihayet yüz yüze gelir. Yıllardır görmediği büyük aşkı Selin'i Aziz'in kollarında gören Kartal yıkılır.

Haberin Devamı

Selin'in kendisinden intikam almak için bunu yaptığını düşünen Kartal Selin'i bu tehlikeli oyundan uzak durması için uyarır.

Çünkü Aziz'in eğer geçmişte yaşadıkları büyük aşkı öğrenirse ikisini de öldürmekten çekinmeyecek kadar tehlikeli olduğunu bilmektedir. Selin'i Aziz'den korumak isteyen Kartal Selin'i geri dönmesi için ikna etmeye çalışır. "İster giderim, ister kalırım, benim bileceğim iş" diyen Selin ise önce Kartal'ın bu uyarısını dikkate almaz.

GECENİN KRALİÇESİ 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Kartal, Selin'den vazgeçmesi için konuştuğu; "Ben bu kıza görür görmez vuruldum. Gerekirse gemileri yakarım" diyen Aziz'i de ikna edemez.

Kartal son çare olarak Selin’in gitmesi için, Aziz’in gerçek yüzünü gösterecek bir oyun hazırlar. Peki Kartal'ın planı ne?

Yeni fragmanda ayrıca Selin ve Kartal'ın daha fazla dayanamayarak yine bir araya geldiklerini ve Amsterdam'a kaçmak için plan yaptıklarını göreceğiz.

Bu sahneler Kartal'ın planladığı oyunun bir parçası mı yoksa ikili gerçekten kaçmayı başarabilecek mi? Kaçacaklarından son anda haberi olan Aziz ise Selin ve Kartal'ın peşine düşüyor. Peki Aziz, Selin ve Kartal'ın geçmişini öğrenecek mi? Yeni bölüme damga vurması beklenen bu sorunun yanıtını 2. bölümde alabilecek miyiz?

Haberin Devamı

Yayınlana ilk bölümü ile reyting rekorları kıran “Gecenin Kraliçesi” yeni bölümüyle 19 Ocak Salı günü, saat 20:00’de TV ekranlarında.

GECENİN KRALİÇESİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir… “Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.” Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal’ın hikayesi...

Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulur…

Haberin Devamı

Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın oynadığı “Gecenin Kraliçesi” dizisinin Gecenin Kraliçesi 2. bölümü 19 Ocak Salı günü saat 20.00'da Star ekranlarında olacak.

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 yılında Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir.

İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.

2011 yılında Hürrem Sultan rolü için iki kez en iyi kadın oyuncu, ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

Haberin Devamı

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmıştır.

10 Şubat 2014'te Lara isimli kızı dünyaya geldi. 

GECENİN KRALİÇESİ OYUNCU KADROSU

Meryem Uzerli (Selin): 12 Ağustos 1983 Almanya doğumludur. Başarılı oyuncu Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Bir çok yabancı filmde yardımcı kadın oyuncu olarak rol alan Meryem Uzerli, 2011 - 2013 yılları arasında rol oynadığı Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ı canlandırmış, bu rolüyle uzun süre adından söz ettirmiştir.

Murat Yıldırım (Kartal): 1979 Konya doğumlu türk dizi ve sinema oyuncusu olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamlamıştır. 2008'de rol aldığı Fırtına dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu; Aşk ve Ceza, Suskunlar gibi iddialı dizilerin kadrosunda bulunmuştur.

Haberin Devamı

Uğur Polat (Aziz): 4 eylül 1961 İstanbul doğumlu deneyim oyuncu Uğur Polat, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok dalda en iyi erkek oyuncu ödülü bulunan Uğur Polat; Güz Sancısı, Yeditepe İstanbul, Beni Unutma, Salkım Hanımın Taneleri, Son Kayıp Şehir, Cinayet gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Ulan İstanbul dizisinde Kandemir karakterini canlandırmıştır.

BAKMADAN GEÇME!