Gecenin Kraliçesi 11. yeni bölüm için heyecan dorukta! - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 11. yeni bölüm için heyecan dorukta - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 15:35

Gecenin Kraliçesi 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Star Tv’nin sevilen dizisi Gecenin Kraliçesi'nde Kartal, Osman’ın tuzağına düşer ve Aziz’i vurdu suçlamasıyla karşı karşıya kalır. Gerçeği bilen tek kişi Aziz’dir ancak hala komadan uyanmamıştır. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Başrollerini Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizisinin 11. bölümü için heyecan dorukta!

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan dizinin yeni bölümünde bakalım nelere tanık olacağız. İşte detaylar…

Gecenin Kraliçesi 11. Bölüm Fragmanı

Gecenin Kraliçesi yeni bölüm gelişmeleri

Kartal Osman’ın büyük tuzağı sonucu hapse düşmüştür. Olayın tek görgü tanığı Aziz ise hala uyanmamıştır. Kartal hapisten çıkmanın ve Osman’ı yakalamanın yollarını aramaktadır. Selin ise Kartal için kahrolmaktadır. Ziyaretine gider,  sevdiği adamın artık bazı gerçekleri öğrenmesinin vakti gelmiştir.  

Öte yandan planlarının yolunda gittiğini düşünen Osman, şirkete yerleşir. Ancak hiç beklemediği bir davet alır, Kartal onu görüşe çağırır. Osman için bu yüzleşme kolay olmaz ve  görüş sonrasında çok önemli bir karar alır.

Haberin Devamı

Hüma da Hakan’dan ayrılmaya karar vermiştir, ama Hakan’ın bunu kabul etmeye niyeti yoktur.   Oktay’ın neyin peşinde olduğunu öğrenen Hakan onu takip etmeye başlar. Kartal ve Selin bu ayrılığı da aşmaya çalışırlarken Aziz uyanır.. Ne var ki  Kartal ummadığı bir tehlikeyle burun burunadır...

Tüm güzelliğini bir geceye sığdıran ve efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir Gecenin Kraliçesi. Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal’ın hikayesi; Fransa seyahati sırasında tesadüfen Selin’le yolları kesişen Kartal, Selin’e ilk gördüğü anda aşık olur. Kartal ve Selin için beklenmedik bir anda gelen bu büyüleyici aşk bir gecede solacak olsa da, Fransa’da başlayan bu aşk hikayesi Karadeniz’e, oradan da İstanbul’a savrulacak türlü olay ve entrikalara gebedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!