Gecenin Kraliçesi 10. bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 10. bölüm fragmanı için heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 22:05

Star TV'nin sevilen dizisi Gecenin Kraliçesi 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştıkları dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Gecenin Kraliçesi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Gecenin Kraliçesi 15. bölümünde final yapacak. Star TV'de ilgiyle takip edilmeye devam eden ancak beklenen reytingleri bir türlü elde edemeyen Gecenin Kraliçesi dizisi 10. yeni bölümü ile ekrana gelecek. İzleyenlerin heyecanla bekledikleri dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın başrollerini paylaştıkları Gecenin Kraliçesi 10. bölümü 15 Mart'ta yayınlanacak. Gecenin Kraliçesi yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizden izleyebileceksiniz.

Gecenin Kraliçesi 10. bölüm fragmanı için heyecan dorukta

Gecenin Kraliçesi 9. bölümünde neler yaşandı?

Heyecanın dorukta olduğu ve seyircilerin nefeslerini tutarak izledikleri Gecenin Kraliçesi 9. son bölümünde;  Kartal, yeni bir şok daha yaşar. Öz babasını öldüren kişinin Aziz olduğunu öğrenir. Baba bildiği kişinin, babasını öldürmüş olduğu gerçeği Kartal’ı derinden sarsar.

Haberin Devamı

Diğer yandan Aziz’in ise Kartal’ın gerçeği öğrendiğinden haberi yoktur. Şirketin yarısını Osman’a devretmek üzeredir.Hüma ve Aziz’in arası iyice açılmıştır. Hüma hayatının en önemli kararını vermek üzeredir. Kartal’dan ayrılmayı göze alamayan Esra, türlü oyunlarla geçmişin sırlarını Selin’in ağzından duymuştur.

Mert ise çıkılmaz bir yola girmiştir. Ailesinde olan bitenler bir yana kendi iç dünyasında yaşadıkları da onu duygusal olarak çöküntüye uğratmıştır. Babası ile ilgili tüm gerçekleri öğrenen Kartal, Aziz ile bağı tamamen koparacaktır. Artık Aziz için geçmişte yaptıklarından dolayı hesap verme vakti gelmiştir.

BAKMADAN GEÇME!