Gamze Topuz'dan aşk dedikodularına cevap!

Güncelleme Tarihi:

Gamze Topuzdan aşk dedikodularına cevap
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 22:53

“Doktorlar” dizisi ile adını duyurmayı başaran ünlü oyuncu Gamze Topuz, arkadaşları ile eğlendiği mekanda görüntülendi. Hakkında çıkan yasak aşk dedikodularına ateş püsküren Topuz, “Öyle bir şey yok arkadaşlar” dedi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Eşi Ümit Katrancılar ile boşanma arifesinde olan Gamze Topuz, arkadaşlarıyla bir mekanda eğlendi. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayan ünlü oyuncu, Fırat Tokorur ile hakkında çıkan yasak aşk dedikodularına, “Öyle bir şey yok arkadaşlar” diyerek yanıt verdi.

Boşanma davası devam ettiği için bu konuda konuşmaktan kaçınan ünlü oyuncu, Fırat Topkorur ile çıkan yasak aşk haberlerine: “Öyle bir şey yok arkadaşlar, birileri bir şeyler yazıyor sonra ceremesini ben çekiyorum”’ dedi.

Gamze Topuzdan aşk dedikodularına cevap

Gamze Topuz Kimdir?

Başarılı oyuncu Gamze Topuz, 8 Ekim 1983 tarihinde, Adana’da doğdu. Yüksek öğrenimini Bilgi Üniversitesinde Tv Gazetecilik bölümünde tamamlayan Topuz’un babasının 20 senedir yarış atları var ve ünlü oyuncu 10 yaşından beri ata binmektedir.

Haberin Devamı

2010 yılında Mehmet Ali Erbil'in sunduğu “Çarkıfelek” programında hosteslik yaptı. Bu arada kendi yazdığı “Dinamit” ve “Yel Alsın” adlı şarkıları Çarkıfelek’te seslendirdi.

Gamze Topuz , 2013 yılında Show TV'de yayınlanan “Benzemez Kimse Sana” yarışmasına yarışmacı olarak katılmıştır.

Bir çok televizyon dizisinde rol alan Gamze Topuz, rol aldığı “Doktorlar” dizisinde canlandırdığı “Zeynep” karakteri ile adını duyurmayı başarmıştır.

Gamze Topuz’un rol aldığı diziler arasında; Güzel Çirkin, Mavi Kelebekler, Türk Malı, Gecekondu, Aşk ve Ceza, SüpüRRR, Doktorlar, Beşinci Boyut ve En İyi Arkadaşım yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!