Suskunlar dizisi ABD kanalı için uyarlandı: Game of Silence fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Suskunlar dizisi ABD kanalı için uyarlandı: Game of Silence fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 13:20

2012 ve 2013 yılların Show TV’de yayınlanan, yayınladığı dönemde oldukça ses getiren dizi Suskunlar, ABD’nin NBC kanalı için uyarlandı. Game of Silence dizisinin ilk fragmanı da seyirciyle buluştu…

Haberin Devamı

Suskunlar dizisi, Türk yapım başarılı diziler arasında yerini almış kadrosunda Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Berk Hakman gibi usta oyuncuların yer aldığı bir yapımdı. Başarısının bir meyvesi olarak gösterilebilecek açıklama NBC Kanalı’ndan geldi. Dizi ABD kanalı için yeniden uyarlanıyor.

David Hudgins tarafından uyarlanacak dizide David Lysons, Michael Raymond James, Larenz Tate gibi ünlü isimler yer alacak. Hazırlanan pilot bölümün onay almasının ardından çekimlerine başlanan dizinin bölümlerinin ortalama 40 dakikadan oluşacağı belirtildi.

Dram türünde karşımıza çıkan dizide masum bir hata sonucu çocuk yaşta hapse giren 4 arkadaşın hikâyesi işlenecek. Yaşamları alt üst olan bu arkadaşlar yıllar sonra yaşananları unutmaya çalışırken geçmiş onların peşini bırakmaz ve onlara intikam yemini ettirir.

Haberin Devamı

Game of Silence fragmanı

Suskunlar dizisi yayınlandığı dönemde oldukça ses getirmişti

Suskunlar 2012 yılında yayınlanmaya başladığında ülkemizde beğeniyle karşılanmıştı. Tims Productions tarafından yapılan dizide yönetmenliği Çağrı Lostuvalı ve Hatice Memiş üstlenmişti. Dizinin senaryosu Pınar Bulut Ve Anıl Eke tarafından kaleme alınırken Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar, Aslı Enver, Berk Hakman, Pelin Akil isimler oyuncu kadrosunda yer alıyordu. 4 arkadaşın çocukken yaptıkları masum bir hata sonucunda hapse girmelerini ve burada darp edilmelerinin, tecavüze uğramalarının ardından hayatlarının altüst oluşunu konu alan dizi Aralık 2012’de final yaparak ekranlara veda etmişti.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!