Galaya ünlü yağdı

Güncelleme Tarihi:

Galaya ünlü yağdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2008 00:00

"Koca Bir Aşk Çığlığı" adlı tiyatro oyununun galası, önceki akşam Harbiye Kenter Tiyatrosu'nda yapıldı.

 Yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu'nun üstlendiği, Tilbe Saran, Selçuk Yöntem, Hazım Körmükçü ve Bekir Aksoy'un rol aldıkları "Koca Bir Aşk Çığlığı" adlı tiyatro oyununun galası, önceki akşam Harbiye Kenter Tiyatrosu'nda yapıldı.

Galaya ünlü yağdı
Efsanevi bir oyuncunun (Selçuk Yöntem) yıllar sonra tiyatro sahnesine dönüşü ve hazırlandığı oyununda yaşanan aksiliklerin konu edildiği oyununun galasına, Mehmet Aslantuğ, Çağla Kubat, Oya Tolga, Hıncal Uluç, Atilla Dorsay, Metin-Nevra Serezli çifti, Gencay Gürün ve Yasemin Hadivent gibi ünlü isimler katıldı. Eşi Arzum Onan'ın katılmadığı galayı balkondan yalnız başına izleyen Mehmet Aslantuğ, oyun öncesi kuliste oyunculara başarılar diledi.
"Kuzey Rüzgarı" adlı dizide Selçuk Yöntem'le birlikte rol alan manken oyuncu Çağla Kubak ise oyunu annesi Ayşe Sema Kubat ile izledi. "Buzda Dans" adlı yarışmanın finalisti Yasemin Hadivent ise oyunu izlediği sunucu arkadaşıyla görüntü vermemek için arka sıralara oturmayı tercih etti. Asya Prodüksiyon tarafından sahnelenen oyun, Hırvat kökenli Fransız yazar Josiane Balasko'nun eserinden Türkçeleştirildi.
Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!