Gala 1 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Gala 1 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2002 00:01

Hürriyet Gazetesi'nin pazar magazin eki Gala Dergisi, önceki akşam birinci yaş gününü Çırağan Sarayı Q Jazz Bar'da kutladı. Şölen havasında geçen davete, sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Hülya Avşar'ın çok özel fotoğrafları ve çok özel sayısıyla birinci yaşını kutlayan Gala'nın Çırağan Sarayı Q Jazz Bar'daki gecesine sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gülben Ergen, Kadir İnanır, Türkan Şoray, Bülent Ersoy, Nükhet Duru, Çağla Şikel, Şenay Akay, Özgül Kavruk, Teoman, Sinan Çetin, Esra Özmen, Osman Yağmurdereli, Seren Serengil, Güzide Duran, Zeynep Mansur, Atıl Kutoğlu, Ebru Destan, İlker İnanoğlu, Vahe Kılıçarslan, Ercan Saatçi, Kenan Işık, Esin Maraşlıoğlu, Nadide Sultan, Feryal-Kemal Gülman, Sibel Kirer, Gizem Özdilli ve daha birçok tanınmış ismin bulunduğu davet, şölen havasında geçti. Geceye katılamayan İbrahim Tatlıses, M. Ali Erbil, Stelyo Pipis, Seda Sayan ise çiçek gönderdi. Kokteyl ve pasta kesiminin ardından davetliler, Sibel Tüzün'ün şarkılarıyla keyifli dakikalar yaşadı.

GECENİN YILDIZI

Gecenin yıldızı, tek parça göz alıcı bir elbiseyle davete katılan Gülben Ergen'di. Arkasındaki ‘‘kamera ordusu’’yla Q Jazz Bar'a giren Ergen, nitelikli ve kaliteli çizgisiyle alanındaki en farklı dergi olan Gala için, ‘‘Emeği geçen herkesi kutluyorum. Umarım Gala, 10'uncu, 20'nci yıllarını da kutlar’’ dedi. Özel sayının kapağında yer alan Hülya Avşar'ın ise davette yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Avşar'ın Gülben Ergen nedeniyle davete katılmadığı iddia edildi...

GECEDEN NOTLAR

3 gelin adayı varmış

Birçok filmde birlikte kamera karşısına geçen Kadir İnanır ile Türkan Şoray, yeni filmleri ‘‘Devlerin Aşkı’’na eylül ayında başlayacaklarını söylediler. Çekimlerinin Amasya'da gerçekleşeceği film için İnanır, ‘‘Türkan Hanım'la üç projemiz daha var. İnşallah gerçekleşecek’’ dedi.

Kadir İnanır, Milli Takımın Dünya Kupası maçlarını izleyip yurda döndükten sonra evleneceğini söylemişti. İnanır, gazetecilerin bu yöndeki sorularına, ‘‘Giderken o kadar çok 'evlenecek misiniz' diye sordunuz ki ben de sizi böyle avuttum. Sağolsun Osman Yağmurdereli bize gelin bulacak. Üç tane adayı varmış. Bakalım bekliyorum’’ yanıtını verdi.

Bülent Ersoy, Ebru Destan'ın küpelerini çok beğendi. Destan da hemen kulağından çıkararak Ersoy'a hediye etti. Ersoy bu hediyeyi hemen çantasına koydu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!