Fuga’da parti zamanı

Güncelleme Tarihi:

Fuga’da parti zamanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2004 00:28

Bodrum-Gümbet’teki Fuga Tatil Köyü’nde eğlence tüm hızıyla devam ediyor. Volkan-Hakan Büyükhanlı kardeşlerin sahilde düzenledikleri beach partilerle tatilciler sabahlara kadar eğleniyor, kış aylarının stresinden arınıyorlar.

Volkan Büyükhanlı’nın arkadaşı Kenan Doğulu da perşembe geceleri unplugged konserlere başladı burada. Geçtiğimiz perşembe gecesi Çağla Şikel ile Berrak Tüzünataç’ın da bulunduğu konserde, Doğulu esprileriyle tüm konukları kahkahaya boğdu.

Modaya uydu

Yılmaz Erdoğan, Semiramis Pekkan’ın verdiği davet nedeniyle geçtiğimiz haftasonunu Bodrum’da geçirdi. Pekkan’ın, eski eşi Gulu Lalvani’nin Gündoğan’da yaptığı evlerin tanıtımı nedeniyle düzenlediği davete katılan Erdoğan, fırsattan istifade Cem Yılmaz’ın Bodrum Antik Tiyatro’daki gösterisini de izledi. Yılmaz’ı, yönetmen Sinan Çetin ve eşi Rebecca ile izleyen sanatçının modaya uyduğu ve son zamanlarda erkekler arasında hızla yayılan capri pantolon giydiği görüldü.

Formunu koruyor

Geçtiğimiz aylarda bir kız çocuk dünyaya getiren Serra Taşkent, Beylerbeyi Sarayı’nda düzenlenen düğün davetinin konukları arasındaydı.

Minik kızlarını evdeki bakıcıya bırakıp düğüne katılan Alp-Serra Taşkent çifti, o gece yakın arkadaşlarıyla birlikte eğlendi. Serra Hanım’ın kısa süre önce doğum yapmış olmasına rağmen eski formunu koruduğu görüldü. Diğer yandan Taşkentler’in bebekleri hem Hamamcıoğlu hem de Taşkent ailelerinin ilk kız torunu... Bebeğin dayısı Selim Hamamcıoğlu, ailenin minik üyesinin üzerine titriyor ve kardeşini her ziyaret ettiğinde mutlaka yeğenine de bir oyuncak götürüyormuş duyduğum kadarıyla...

Bir tutam sarı

Mine-Sezai Taşkent çifti de Beylerbeyi Sarayı’ndaki düğünün konukları arasındaydı. Yakın zamana kadar süper dekolte kıyafetlerle görmeye alıştığımız Mine Taşkent, bu kez son derece mütevazı ve kapalı bir elbise seçerek diğer davetlileri ve gazetecileri şaşırttı. Mine Hanım’ın saçlarının önünü sarı renge boyatarak tarzında değişiklik yaptığı da dikkatten kaçmadı.

Sevgili oldular

Deniz Seki, Okan Bayülgen’den ayrıldıktan sonra Nişantaşı, Chinise Un Limited’in ortağı Selim Yalın’la görünür olmuştu. Bu arkadaşlık yerini çoktan aşka bırakmış bile... Seki’nin geçtiğimiz günlerde Sirkeci Sepetçiler Kasrı’ndaki özel gecede verdiği konser sırasında da Yalın Bey davetliler arasındaydı ve sanatçıyı hayranlıkla izliyordu.

Düğünden fırsat kalmadı

Demir Sigorta’nın sahibi Sema Cıngıllıoğlu, ikinci kez nikah masasına oturduğu eşi Ömer Abacı’yla Bodrum’a tatile gidecekmiş önümüzdeki hafta. Oğlu Kerem Erengül Cıngıllıoğlu ise geçtiğimiz haftadan yola çıkmış ve Bodrum açıklarında bulunan teknelerine gitmiş bile. Sema Hanım ile Ömer Bey’in şimdiye kadar İstanbul’da kalmalarının nedeni, sosyetede peş peşe gelen düğün törenleri ve önemli davetlermiş.

Sevgilisi değilmiş

Dr. Aslı Berker, geçtiğimiz hafta kulaktan kulağa yayılan Can Akçay’la sevgili oldukları yolundaki dedikodular karşısında sessiz kalmadı. ‘Can arkadaşım, sevgili olamayacak kadar samimiyiz’ diyen Berker, önümüzdeki hafta tatil için Bodrum’a gideceğini de belirtti ve ‘Sevgilim olsa yalnız tatile çıkar mıydım’ sözleriyle dedikodulara son noktayı koydu. Aslı Berker, annesi Şükran Berker’in Bodrum Torba’daki evinde tatil yapacağını zamanının büyük çoğunluğunu annesine ayıracağını söylüyor.

Ayrı düştüler

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Kıvanç Oktay, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in kız kardeşi Meltem’le evli. Çift, Kıvanç Bey’in şu sıralar kulübün transfer politikasıyla yoğun şekilde ilgilenmesinden dolayı, birbirlerine eskisi kadar vakit ayıramıyorlar. Kıvanç Oktay sık sık yurt dışına gidiyor, futbolcu transferleri için menajerlerle görüşüyor. Bu yüzden Oktay çifti artık nadiren davetlerde birlikte boy gösteriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!