Fit görünmek gibi bir takıntım yok

Güncelleme Tarihi:

Fit görünmek gibi bir takıntım yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2010 00:00

Victoria’s Secret’ın dünyaca ünlü mankenlerinden Bar Refaeli, Passionata markasının katalog çekimleri için objektif karşısına geçti. Nefes kesen pozlar, Hello! dergisinin yeni sayısını da süsledi.

Haberin Devamı

BAR RAFAELI FOTOĞRAFLARI 

15 yaşından beri modellik yapan Bar Refaeli, ünlü iç giyim firması Victoria’s Secret’ın en gözde mankenlerinden... Reebok, Rampage Clothing Company gibi markaların da yüzü... 2009 yılında Sports Illustrated dergisinin kapak kızı oldu... 

Hollywood dünyasının en beğenilen aktörlerinden Leonardo DiCaprio’yla uzun süren birlikteliği sırasında, adının onunla anılmasını asla istemedi. Çünkü kariyerinde sevgilisini ön plana çıkarmak onu rahatsız ediyordu. Ve sonunda istediğini ele geçirdi. Dünyanın en beğenilen top modellerinden biri oldu.

ÇABUK SIKILIRIM  

Son olarak Passionata markasının sonbahar/kış koleksiyonunun katalog çekimleri için kamera karşısına geçen İsrailli model, etkileyici derecede güzel bir yüze ve vücuda sahip. Refaeli, bu muhteşem görünümü korumak için neler yaptığını şöyle anlatıyor:
“Çok fit görüneceğim diye bir takıntım yok ama estetik görünmem önemli. Sağlıklı ve bakımlı olmak, işimin de en mühim parçası. Düzenli şekilde spor yapıyorum. Canınız sıkılarak spor salonunda vakit geçirmek, en büyük eziyetlerden biridir. Orada geçirdiğiniz saatler, eğlenceli olmalı. Ben de çok çabuk sıkılan biriyim. O yüzden genellikle sahilde koşu ve yürüyüş yapmayı tercih ediyorum.”

Haberin Devamı

DEFİLEYE HAZIRLIK

Bar Refaeli, “Defileye hazırlanırken birkaç gün boyunca salata, ızgara tavuk gibi hafif şeyler yiyorum” diyor.

AŞK BİTTİ

Bar Refaeli, 2005 yılından beri ilişki yaşadığı ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile yollarını ayırdı. Dedikodulara bakılırsa, ünlü manken evlilik konusunda aceleci davranıyordu, DiCaprio’nun ise bu konuda şüpheleri vardı. DiCaprio’nun bir barda genç bir kızla görülmesi, aralarındaki ipleri tamamen kopardı ve çift bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerini noktaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!