First leydilerin Portekiz zirvesi

Güncelleme Tarihi:

First leydilerin Portekiz zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2004 00:51

Avrupa futbolunun ünlü isimleri, sahalarda birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyorlar. Onlar spor dünyasının medyatik yıldızları. Attıkları her adım basına yansıyor. Sahadaki oyunlarıyla olduğu kadar özel hayatlarıyla da gündem oluşturuyorlar. 7’den 77’ye her futbol meraklısının yakından tanıdığı bu yıldız oyuncuların yanlarından hiç eksik etmedikleri birer de uyduları var. Onlar Avrupa futbol şampiyonasının first leydileri...

Hayatı paylaştıkları erkekleri tribünden desteklemek için Portekiz’in yolunu tutan bu kadınlar, aynı zamanda ateşli birer taraftar.

FRANCA GRONKJAER

Diğer bir çeyrek finalist Danimarka’nın yıldız futbolcusu Jesper Gronkjaer, şampiyonanın hemen öncesinde annesini kaybetti ve ilk maçta forma giyemedi. Ancak takımına golle döndü ve güzel futboluyla şimdiden turnuvanın yıldızları arasına adını yazdırdı. İngiltere’nin Chelsea takımında oynayan ünlü futbolcuyu, ilk kutlayan hep eşi oluyor.

VIRGINIE DESAILLY

Turnuvanın ‘horoz’ları sahada coşuyor, eşleri tribünde. Stada hep birlikte gelip, bol bol fotoğraf çekiyorlar. Fransa formasıyla Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu yaşayan defans oyuncusu Marcel Desailly’nin eşi Virginie ise, tecrübesinden olsa gerek, gruba adeta amigoluk yapıyor.

VICTORIA BECKHAM

İngiliz futbolunun bir numaralı yıldız oyuncusu David Beckham, Victoria Adams ile sekiz yıl önce Manchester United’ın sahasında tanışmıştı. Çift, önümüzdeki ay 5’inci evlilik yıldönümünü kutlayacak. Spice Girls (Baharat Kızlar) topluluğunun ünlü sanatçısı, futbol yıldızı kocasından geri kalmamak uğruna oyunculuk ve fotomodellik dahil pek çok işe el attı. Güzelliği ve çekiciliğiyle, dikkat çekmeyi başardı. David Beckham’ın turnuva öncesi patlak veren gizli aşk kaçamaklarını ise şimdilik bağışlamış görünüyor.

COLLEEN McLOUGHLIN

İngiltere’de Everton takımının 18 yaşındaki yıldız oyuncusu Wayne Rooney’in nişanlısı Colleen McLoughlin bir tiyatro okulu öğrencisi. Şampiyonanın gol krallığına da aday olan Wayne Rooney, kendisiyle aynı yaştaki nişanlısının tiyatro sahnelerinde başarıdan başarıya koşacağına inanıyor. McLoughlin, bir TV dizisinde rol aldı. Ara sıra mankenlik de yapıyor. Nişanlılar, bir Coca Cola reklamında da birlikte oynadılar. McLoughlin, nişanlısının futbol maçlarını büyük bir dikkatle izleyemediğini itiraf ediyor.

HELEN FIGO

Real Madrid takımının Portekizli oyuncusu Luis Figo, aynı zamanda şampiyonanın evsahibi... Figo, İsveçli manken Helen ile ünlü flamenko dansçısı Joaquin Cortes’in bir dans gösterisinde tanıştı. Luis Figo, İsveçli güzele yıldırım aşkıyla tutuldu. 8 yıl süren beraberliklerini 2001 yılında evlilikle mutlu sona ulaştırdılar. Helen ikiz kızlarının doğumundan sonra mankenliğe ara verdi. Şimdilik kendi adını taşıyan butiğin yönetimiyle ilgileniyor.

NICOLE MERRY

Son grup elemeleri maçında İsviçre’ye attığı iki golle çeyrek final kapısını açan Fransa’nın başarılı oyuncusu Thierry Henry, üç yıl önce Nicole ile tanıştığını söylerken bir de itirafta bulunuyor: ‘Nicole ile tanışmadan önce ben çılgının tekiydim. O beni değiştirdi.’ Sevgililer, geçen yıl İngiltere’nin Berkshire kentinde evlendiler. Nicole McLoughlin önceleri mankenlik yapıyordu, şimdi oyunculuk. Bruce Willis ile ‘The Fifth Element’ filmde de rol alan güzel oyuncu, Arsenal’lı oyuncunun en büyük destekçisi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!