Fırsatlar Fikirler

Güncelleme Tarihi:

Fırsatlar Fikirler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2013 01:48

Haberin Devamı

Çölde festival

Her yıl Tunus Douz’da yapılan Sahra Festivali, bu sene 23-27 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Önceleri Berberilerin düğün şenliklerinin yapıldığı festival, zamanla toplu düğünlerin yapıldığı bir etkinliğe dönüştü. Göçebelerin geleneksel etkinliklerine yer verilen festivale özellikle Kuzey Afrika’dan 50 bin ziyaretçi katılıyor, Bedevi çadırlarında konaklıyorlar. Festivalde gündüzleri deve yarışları, köpekle tavşan avı gibi etkinlikler düzenlenirken akşamları Tunus, Cezayir ya da Filistin’den gelenler dans gösterileri düzenliyor. Ayrıca şiir dinletileri de yapılıyor. (www.gonomad.com)

Rahatlamak için yoga kampı

Yoga Academy, 21-22 Aralık tarihlerinde Şile’de yoga kampı düzenliyor. Yoga Üstadı Akif Mana yönetiminde gerçekleştirilecek kampta 4 çakra çalışması, meditasyon, nefes teknikleri, zayıflamak için yoga, güneş enerjisiyle bağlantı ve ay enerjisiyle bağlantı çalışmaları yapılacak. Ayrıca hepsinin sonunda merak edilen sorulara cevap verilecek. Konaklama, 5 yıldızlı Best Western Şile Gardens Hotel’de yapılacak. (212) 265 23 54

Alternatif yeni yıl tatili

Haberin Devamı

Antonina Turizm’in yeni yıl için alternatif programı Viyana Filarmoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri dinlemek ve şehirdeki Türk izlerini tanımak üzerine. 29 Aralık 2013-1 Ocak 2014 tarihleri arasında 3 gece 4 gün boyunca uzman rehber eşliğinde yapılacak programda ilk gün 1. ve 2. Viyana Kuşatması’nın izinde Viyana turu yapılacak. Viyana Filarmoni Orkestrası’nın konseriyse 31 Aralık’ta saat 19.30’da Viyana Musikverein’ın Altın Salonu’nda başlayacak. Ardından isteyenler Mavi Tuna Valsi eşliğinde yeni yıla girebilecekler. İki kişilik odada kişi başı fiyatı 2700 Euro. Fiyata uçuşlar, dört yıldızlı otellerde konaklama, açık büfe kahvaltı, iki akşam yemeği ve konser bileti dahil. (www.antoninaturizm.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!