Filinta 56. bölümde yaşanacak olay herkesi şoke edecek!

Güncelleme Tarihi:

Filinta 56. bölümde yaşanacak olay herkesi şoke edecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 10:13

Filinta dizisinin merakla beklenen 56. bölüm fragmanı yayınlandı.Filinta birinci fragmanın ardından ikinci fragmanın da yayınlanmasıyla yeni bölüm izleyiciler tarafından heyecanla beklenmeye başladı. Sultan Abdülhamit'in alacağı karar herkesi derinden etkileyecektir. Osmanlı- Rus savaşı çıkartmak isteyen güçler harekete geçmiştir. Savaş çıkacak mıdır? Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Filinta bu hafta sezon finali bölümüyle ekranlara gelecek. TRT'nin en sevilen yapımlarından biri olan Filinta 56. yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Sultan Abdülhamit'in alacağı karar herkesi derinden etkileyecektir. Osmanlı- Rus savaşı çıkartmak isteyen güçler harekete geçmiştir. Savaş çıkacak mıdır? Uzun zamandır ekranda görünmeyen Foto Abdullah seyirci karşısına çıkacaktır. Sezon finaline girecek dizinin yeni sezona ardında çok soru işareti bırakarak girmesi bekleniyor.

Bu hafta kaldığı yerden bomba gibi devam eden Filinta, cuma akşamları TRT’nin en çok izlenen, vazgeçilmez dizilerinden birisi.
TRT dizisi Filinta'nın başrollerinde Onur Tuna, Cem Uçan, Kamil Güler ve Süavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Berrak Tüzünataç yer alıyor.

Dönem dizilerinin en başarılılarının arasında gösterilen Filinta gerek konusu, belgesel tadında gerçekçi işleyişi gerek kostüm ve gerçeği aratmayan set görüntüleriyle çok konuşuluyor.

Haberin Devamı

FİLİNTA 55. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Abdülhamid Han’ın alacağı sürpriz karar Osmanlı Devleti için bir Milat olacak. Askeri hastanede gerçekleşen patlama sonucunda gazilerin ölmediği haberini duyan Miloş, bu işin arkasında Sultan Abdülhamid Han’ın olduğunu ve onun ayaklanmaları engellemek için yalan söylediğini düşünür. Gazete yoluyla Osmanlı gazilerinin öldüğü haberini yayar. Fakat Sultan’ın da bu ataklar karşısında vereceği bir cevap vardır. Bunun için Feriha Nur’la görüşecektir. Bir Rus-Osmanlı savaşı çıkartmak için çabalayan güçler, halkı Ruslara karşı galeyana getirmek için harekete geçmiştir. Mustafa ve ekibi, Sultan tarafından provokatörleri alt etmek için görevlendirilirler.

Akbar Eyyam’ın şimdiki planı Sultan Abdülhamid’i tahttan indirmektir. Yerine getireceği kişi için yardıma ihtiyacı vardır. Bu yardımı da Osmanlı ile menfaatleri ters düşen ve istediklerini elde edemeyen kişilerden isteyecektir. Acaba Efendi Cemil ve Nijad ile yola çıkmış olan Akbar’ın planları bu kez işleyecek midir? Tersane konferansının son gününde güç dengeleri değişir. İngilizlerin Ruslarla anlaşması üzerine zor durumda kalan Osmanlı, göz korkutmak adına Almanlarla görüşmelere başlar.

Haberin Devamı

Sultan ise konferansta alınan kararları uygulamamak için kimsenin beklemediği sürpriz bir adım atacaktır. Mustafa hem Süreyya’yı kurtarmak hem de Kardeşlik Teşkilatını dağıtmak için Leyla’yı kullanarak Miloş’a ulaşmak ister. Süreyya’ya kavuşacağını sanan Ali, başına geleceklerden habersizdir. Mustafa ve ekibi kurdukları plan sonucunda başarılı olabilecekler midir? Seyircinin, yurt dışına çıkan Foto Abdullah’ı (Kamil Güler) uzun bir zaman sonra göreceği, Meşhur Namık Kemal ve Ziya Paşa'yı izleyeceği Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, bu hafta da yine temposu ve akıl oyunları yüksek bir bölümle ekrana gelecek.

FİLİNTA 56. BÖLÜM FRAGMANI - 1

FİLİNTA 56. BÖLÜM FRAGMANI - 2

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Filinta Mustafa (Onur Tuna)
Sultan Abdulhamid (Hakan Kurtaş)
Bıçak Ali (Cem Uçan)
Şehzade Murad (Uğur Uludağ)
Sansar Cemil (Hakan Yufkacıgil)
Farah (Berrak Tüzünataç)
Foto Abdullah (Kâmil Güler)
Leyla (Asena Tuğal)
Çeyrek (Serhan Ernak)
Zeyrek (Kemal Zeydan)
Çelebi Rıza (Ceyhun Ergin)
Mecid (Sencer Serta çakal)
Bekri (Ebubekir Öztürk)
Yüce Efendi (Suavi Eren)

Filinta 56. bölümde yaşanacak olay herkesi şoke edecek

Onur Tuna / Filinta Mustafa

Dizinin ilk bölümünde Filinta Mustafa’nın canı kadar sevdiği kardeşi, yol arkadaşı Bıçak Ali, kendilerine kurulan tuzakta hayatını kaybetmişti. O kazada Mustafa bunun sorumlusu tutulmuş ve şartlı olarak özgürlüğüne bir seneliğine kavuşup, boynunda idam ipiyle dışarıda bu davası ve adalet için hayatına devam etmeye başlamıştı. Fakat Bıçak Ali yaşıyordu. Ve bunun arkasında yine Boris Zaharyas vardı. Bu bölümde o büyük patlamada kurtardığı fakat hafızasını yitiren Bıçak Ali’yi şimdi canı kadar sevdiği Filinta Mustafa’ya karşı kullanmaya karar verdi. Ve Bıçak Ali geri döndü! Üstelik kulağında ‘Filinta Mustafa’ yı öldüreceksin!’ sözüyle… Boris Zaharyas 39. bölümden itibaren sırlı bir şekilde ortadan kayboldu,ilerleyen bölümlerde gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Filinta 56. bölümde yaşanacak olay herkesi şoke edecek

Farah (Berrak Tüzünataç) 

Farah,manastır tarafından yıllardır yetiştirilmiş iyi bir suikastçıdır. Her gün 2 saat boyunca antrenman yapar, iyi silah kullanır, iyi dövüşür. Hayatında en büyük derdi rüyalarıdır, bunun nedeni ise annesini sadece hayallerinde hatırlıyor olmasıdır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!